47

до 44

преди 2 месеца

До Анонимен,умни също не сте

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 27 Ще те срещнем по вечерно време за да ни обясниш защо според теб българска тийнейджърка трябва да се чувства задължена безропотно да тръгне с някакви пришълци, само защото те я били познавали? Ами прати им твоята мaйкa, щом толкова си се загрижил как ще се забавляват представителите на мирната религия.

45

Правиха-струваха

преди 2 месеца

И в крайна сметка представиха нещата така, че за първия случай да намекнат, че поведението на българчетата е провокирало зверския побой над едното от тях, а във втория случай - българите се оказаха изцяло виновни.

44

Анонимен

преди 2 месеца

НЕ СМЕ М А Л О У .Н И

43

Анонимен

преди 2 месеца

"Периметърът около бежанските центрове се охранява от МВР, а вътре - от частни фирми.":"Столицата е безопасна"................И този си мисли,че сме ***! Алоооо !?

42

Вярваме на Любо

преди 2 месеца

Благодарим ти човече, че се грижиш за нас неуморно!!!

41

Еееее

преди 2 месеца

Истински лъжи

40

Анонимен

преди 2 месеца

Щом от телевизора ви казват, че няма опасност, значи е ясна работата.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 28 _ До изсъхне ycтaтa ва всеки нuкaквeц, който охули българско момиче или момче с цел да оправдае бесуването на нежеланите пришълци!

38

До 32

преди 2 месеца

Вземай си ги вкъщи като ги харесваш...и зет от тях си избери.Цяла Европа е пропищяла от тия ама тукашните еничари си ги харесват.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден на площада! Като тази вечер в София! Докато не сложат ред в приемането на мигрантите от Европа! Това правителство трябва да се разглоби и предателите да бъдат осъдени!

36

Запознат

преди 2 месеца

Центъра на София от Лъвов мост до площад Света Неделя и от бул. Сливница до бил. Тодор Александров е арабско гето в сърцето на столицата. От 681 година никои Българин не е позволил такова нещо , освен продажниците облечени в демократични измишльотини. Пазете жените и децата си , и потърсете отговорност на политиците. Те са тези които избиват българската нация.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Къде са ултрасите? Само на бой с жендари ли са силни, а против мигрантите сами стават полово флуидни?

34

Сатир

преди 2 месеца

Нямаме проблеми но през уйкенда задържахме стотина в София! Къф проблем *** Бульо?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Този си противоречи. Един път казва, че това са инциденти, които стават често, а след това казва, че последната година и половина намаляли криминалните случаи. Кое е вярното?

32

Факт

преди 2 месеца

Страната(а не само столицата!) ще е безопасна когато и последният нашественик напусне територията и!

31

преди 2 месеца

Аз съм чистокръвен. Дошъл съм изпълни воля на Алаа Акба, и вие трябва гордее ако аз посегна на дъщеря от вашите. Това е привилегия за всяка малка жена. Тя ще стане майка на бъдеще. Трябва да отдадете дъщери ако красиви за ваше причисляване. Който е притив, сабя го чакаме в района да заповяда. Салям. Чакаме ви

30

Анонимен

преди 2 месеца

единствения повод за притеснение е като няколко копейки се съберат и почнат да мислят много. Тогава всичко става конспирация, целия свят са фашисти и искат да им вземат алкашкото ДНК за тестове, искат англичаните да им откраднат личните данни на тройкаджиите, Шипка се събаря през 12 часа

29

до 31

преди 2 месеца

Вие копейките всичко знаете винаги по-добре от МВР и новините. Много сте умни и големи връзкари.

28

Анонимен

преди 2 месеца

аз живея в Овча купел и до онази случка с викането и бягането не е имало проблем, просто се вдигна шум. Някои работят местно по фабрики и са доста старателни и дори учат езика. живеем с ромите от десетки години, едно и също е, но едните имат желание за работа, другите не