20

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън отива в историята ,и възможно при южноафриканците които го избраха )

19

Киноман

преди 2 месеца

До УНИЖАВАМ русофили ... За кой Оскар говориш ? Оня Оскар ли дето вече повече от 3 години имат квота за награждаване на ччеррни, инвалиди и третополови без да се взема предвид дали изпълненията им са професионални или неккадърни ? Оня Оскар ли дето казаха че ако в филма няма ччеррен на главна роля , няма право да се кандидатира за приза "Най-добър филм" ... Оня Оскар ли дето така се политизира и джендъризира че вече прилича на безполовата Евроивизия? НЕ, НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ.

18

Учудващо...

преди 2 месеца

.. но И ДВАМАТА са прави.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън ще спечели изборите!! Украйна ще победи!! Долу диктаторите!!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрейшъна е в опастност... Не достигат пуцалата.

15

БЕЛИЯ ДОМ

преди 2 месеца

е най-желания старчески дом зад Атлантика!

14

ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД:

преди 2 месеца

целия краварник си е заплахата!

13

Българин

преди 2 месеца

Аз като истински българин за оскарите довечера съм приготвил боб, традиционно българско ястие, за да мога на всеки оскар звучно и силно да *** ! С това изразявам силната си привързаност към оскарите !

12

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън не е за белия дом, а за старчески дом

11

Анонимен

преди 2 месеца

тръмпясалия определено е срам за демокрацията

10

УНИЖАВАМ русофили

преди 2 месеца

бедняшката русофилска и3мет, колко Оскара тази вечер ще спечели Опенхаймер?! бедняшката русофилска и3мет, ще стоите ли будни до 3ч. сутринта за да гледате най-бляскавата церемония в света и да се осведомите за най-новите трендове в хай клас модата?! : )))))

9

Ха-ха

преди 2 месеца

Американците трябва да са съвсем изперкали да гласуват отново за Байдън, след грандиозния му (и на шефа Сорос) провал в управлението! Тия докараха Америка до екзистенциална криза. Ако Байдън остане на поста(тоест продължи управлението на Сорос), то със САЩ е свършено. Тръмп може да е неприятен тип, но засега е единствения шанс за възстановяване на старата Америка.

8

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Бай GUN e класен " демократ" - въоръжава уср, подкрепя касапа натанвху, докато хвърля хеанителни помощи от въздуха

7

Анонимен

преди 2 месеца

Нима при тази цензура напоследък има демокрация?Някъде изчезнаха демократите една нощ.На сутринта бяха подменени от медиите от някакви "либерали",които подозрително приличат на фашистите от едно време само че са п....и.Бай Гън е опасен за демоса(народа) по целия свят,защото е изкукал и има достъп до ядреното копче.Отгоре на всичкото се поздравява с въздуха все едно халюцинации има от тежки наркотици.

6

Василев

преди 2 месеца

Какво зависи от тези двамата, почти нищо!Това е Новият Световен Ред!Корпорациите и банките управляват света ,а това са бюрократи администратори!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

5

МИШО Шамара

преди 2 месеца

С тази дума ,Демокрация'' се спекулира от разпада на соц.страните.За едни е капитализъм,за други комунизъм за трети фашизъм,а четвърти ционизъм,за пети евроатлантизъм.Но както казва в свое интервю ШАМАРА Мишо преди да емигрира в САЩ ,,Сега съм добре,но утре не знам,може пак да ям кренвирши''.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Байдан заплахата ,в момента Русия не води война с Украйна а с сащ и ЕС ,на украинска земя

3

Анонимен

преди 2 месеца

Двама млади Младежи сър, Байдън 82 г и Тръмп 78 г общо са на 160 г

2

Факт

преди 2 месеца

Каква демокрация това е само клише зад което сащ граби и убива.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Гледат от сглобката