53

Анонимен

преди 2 месеца

*** те съвсем малко са го повредили. и изобщо, той така си беше

52

Анонимен

преди 2 месеца

Няма никакви Калибри,Кинжали, Ками, Саби, Мечове, Сърмати, Посейдони т.н. Бил е чист патрулен кораб без никаква защита по море. -------------- Е, сега и без него останаха

51

Боби

преди 2 месеца

Довечера по цяла украйна ще има дронопад само че от Герани. Надявам се руското ръководство да вземе решение най-накрая да спре тока в Украйна за по-дълъг период за да им изстинат носовете на някои прекалено разгорещили се командващи.

50

Боби

преди 2 месеца

И какво се оказа Потопили един от серията от 6 кораба създадени криво ляво веднага след 2014 година когато Украйна спира да доставя двигатели както Дизелови така и Газотурбинни за ВМФ на РФ. Серията кораби са квалифицирани като Патрулни защот нищо не се е получило като компановка. Стелт формата не се е получила(пак заради бърза разработка) Кораба едвам развива 25Възела скорост(Еквивалентно на кораби ПСВ) ПВО няма, Противодронни оръжия само картечници и гранатомет срещу аквалангисти.

49

Анонимен

преди 2 месеца

не "повредили", а "потопили" лелко, вмирисана. Намали белината и сланината, и пиши по-смислени "статии".

48

Анонимен

преди 2 месеца

Тия зорлем искат ушанките да им вземат и Одеса. Тогава без излаз на море ще са приключили вече.

47

Русский партизан

преди 2 месеца

А докато надводните дронове превръщат руския черноморски флот в подводен такъв, кметът на Санкт-Петербург реши да пази града от летящите дронове... с икони. Раздал, моля ти се, икони на автобусите от градския транспорт. Добре звучи. Но истината е една: Все буде Украiна! Россия будет свободной!

46

До 35 Бай дрън

преди 2 месеца

Тъй ли? А случайно да си разбрал, че го модифицираха за СУ-34 ( и то доста отдавна) и сега го плющят само от него? Обновявай си информацията преди да репликираш другите.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Не е лесно да си руски военен моряк напоследък. Много бързо ставаш храна за рибите.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо много си повярваха Украинците,че с чужда пита,може да се прави помен!-:) С лихвите ще си го вземе дължимото руснака!-:)

43

Анонимен

преди 2 месеца

Не само са го повредили, а корабль вече утанул. Пуснат на вода 2021. Почти чистак бърсах нов... муахахахааа...

42

Анонимен

преди 2 месеца

Сега в отговор рашистите, в изблик на безсилие ще изправят поредните ирански дронове по жилищен квартал в Киев или Одеса.

41

До 31

преди 2 месеца

Въоръжение на корвет "Сергей Котов" (проект 22160): 76-мм артилерийска установка, многоканален зенитен ракетен комплекс "Штил1", зенитен ракетен комплекс за близко действие 3М-47, два малогабаритни противодиверсинни гранатомета ДП-65, хеликоптер КА-27ПС. Няма никакви Калибри,Кинжали, Ками, Саби, Мечове, Сърмати, Посейдони т.н. Бил е чист патрулен кораб без никаква защита по море.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Пан Зеленски дълги години ще копае злато и диаманти в сибир. А украйна след като загуби войната ще остане без излаз на черно море и дунав.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Хахах, в Расиа се подготвя увеличение на данъка върху доходите! Честито копейки! Иначе печелите войната, и икономиката ви просперира... ХАХАХАХА

38

Анонимен

преди 2 месеца

Колко па да са го повредили ?

37

блицкриг

преди 2 месеца

Тази нощ бе пуснат под вода още един подводен безпилотен патрулен катер на руския ЧФ. ''С. Котов''. Да му пожелаем дълги години подводна служба.

36

Бай Дрън

преди 2 месеца

Само че руснаците няма да са толерантни като мен, а директно ще направят нов Нюрнбергски процес и всеки според заслуженото.

35

Бай Дрън

преди 2 месеца

То затова и Урсула не каза нищо, като я хванаха в крачка, заговорничейки с ПП от записа на гела. Всичките до един са за затвора, начело с Урсула и хитлерогенералите и.

34

Бай Дрън

преди 2 месеца

Гледат за замажат положението с хитлеристките генерали от Вермархта, затова ни заливат с безполезна информация.