32

Айде бе

преди 2 месеца

Какви са тези правозащитници по време на война , ... какви права защитават , ... явно това са предатели които защитават правата на врага , е ами много леко се е отървал тогава !

31

Най-накрая!

преди 2 месеца

А краварика не е спирало да има с доживотни! Абе какво прави Асанж?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде сега да напишете и за десетките хвърлени в украинските затвори заради подобни неща. И за убитите от "пневмония" в украинските затвори напишете. Чакаме. Дoлнa, двyлична craн.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Е много малко за тия предатели ,по не 10;г.)

28

Анонимен

преди 2 месеца

"Правозащитник"? Хаха, шорущоидните платени оттреппккки навсякъде им слагат прозвища, като правозащитник, филантроп, фактчекър.....

27

Анонимен

преди 2 месеца

Фашизмът на 21 век в действие .

26

Анонимен

преди 2 месеца

Много му знае балалайката на тоя. Пак добре, че получил 2.5 годинки, в Украйна за същото тикат в пандиза за 15 години. Укрите не подбират - 60-70 годишни старци са тикани в затвора, без фоторгафи, само по документи.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Руската "демокрация" в действие.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми харесва войната = дискредитиране на армията... някакъв титаничен скок на логиката е това, ама там всичко е такова, титанично и с привкус на идиотизъм.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Шошорогрантажиите не спряха да плюят държавата и народа си заради мръсните галагани,които получават от господарите си! Да оплюваш армията,която с гърдите и живота си защитава РОДИНАТА ти значи си тотално пропаднал нищожен екземпляр! Жалкият предател е получил нищожно наказание за мръсотиите,които върши срещу държавата си! За такива "Гулак" до живот! Слава на руските войни и победа за братска Русия!!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

на такива като тоя само смъртна присъда пред народа

21

до 123

преди 2 месеца

Е, то и в Укаина няма "Война", и в Израел..., та пък го наричат не СВО, а Контратерористическа операция, е, само дето за 4месеца избиха повече цивилно население - над 30,000 души предмно жени и деца - отколкото Русия за две години СВО, но това са "подробности"... Статистика!!!!

20

Боби

преди 2 месеца

До 123 Човеко има ДЕ ЮРЕ и ДЕ ФАКТО - Да ДЕ ФАКТО всичко това е ВОЙНА, Но ИМА ЕДНИ ЮРИСДИЧЕСКИ НЕЩА КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ СТРАНИТЕ. САЩ и Сие практически потъпкват всички Юрисдически отношения. Но не могат да да направят реално нищо срещу някой който си е "Вързал Гащите" Юрисдически. Съда на ООН отклони всички обвинения на Украйна остави само две с мъгляво определени финансиране на терористични операции... Нямаше за друго какво да се хванат.

19

123

преди 2 месеца

До до 123 За това че казваш " По време на война е така" правилно ли е да те тикнат в затвора. Щото официалната версия в Русия е че няма война. И ти като не се съобразяваш с наратива за СВО, западен шпионин ли си?

18

Анонимен

преди 2 месеца

Етносъ шъ учи руснаците как да защитават националните си интереси!!! Кът не му харесва у Русия що не се прибра у държаватъ дет съ му корените, че там да си предава мурафетите??

17

до 123

преди 2 месеца

"""""Ако тоя човек е предател, защото си изказва мнението, което противоречи на това на официалната власт, Вие какви сте ?"""""" ------ По време на война е така, бе, кандида! У Израел само ако си влязъл в сайт, който не отговаря на "линията на партията" и си Прочел пост, който дискридитира политиката на Израел и Цахал влизаш в затвора по кратката процедура на закона за "военното време"!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Шпионин, агент на ЦРУ, МОСАД, МИ-4,5,6,БНД, ДАНС, за такива гулаг на северният полюс.

15

123

преди 2 месеца

Една тема за размисъл на копейките. Ако тоя човек е предател, защото си изказва мнението, което противоречи на това на официалната власт, Вие какви сте ? И ако тоя човек за това си "предателство" според вас заслужава затвор, на Вас къде ви е мястото по тая логика ?

14

dsdsadsa

преди 2 месеца

До АнонименМа ти си много спрел тип.....ще те намажем и теб от главата до петите с новичок, после ако оживееш и пукнеш след 2 години, ще те пишем естествена смърт...всичките русоенджойъри сте такива....спрели

13

Анонимен

преди 2 месеца

Дърт грантаджия и пенция и заплата влачи :)))