15

баба мара

преди 2 месеца

в мом откриват нов магазин на лидл на бул европа и добринова скала в люлин 1до бриколаж изобщо не влизаите какви цени са наслагали след касите ти даватподарък бисквити с които да си счупиш ченето това е първо и последно влизане втази долнопробна верига в мюнхен в лидл пени алди влизат само шалвари и забрадки

14

Анонимен

преди 2 месеца

Доброславци е добро място за ново летище на София, а не самолетите денонощно да летят над София.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Инвестициите са във ВПК - поръчки за снаряди за украина и друго оборудване. Остави тез думи любовни... Рекорден ръст!? Неизвестна белгийска компания ще инвестира в следващите няколко години 1 млрд евро в производство в България в района на Шумен!!! Коя, какво,защо??? И така ръста на инвестициите ще е с 1 млрд процента по висок...

12

Щирлиц

преди 2 месеца

Аз предпочитам Доброславци да бъде изтребителна авиобаза,която да пази земята ни от "чужди инвестиции".А във Видин да се произвеждат автомобилни гуми,във Ботевград автобуси....Такива скромни мечти ме спохождат посред нощ.

11

*Еха!

преди 2 месеца

Някой учуден ли е? След като от десетилетия тенденциозно закриват/ликвидира/приватизират държавни предприятия, ликвидират родната промишленост, зануляват икономията и доходността на хората. Инвестиционни разходи, логистична локализация, цена на труда и качествени кадри - как да няма ръст на чуждестранните инвестиции и да пърхат с крила хвалебно бг политиците?!

10

Еха!

преди 2 месеца

Някой учуден ли е? След като от десетилетия тенденциозно закриват/ликвидира/приватизират държавни предприятия, ликвидират родното промишленост и зануляват икономията и доходността на хората. Инвестиционни разходи, логистична локализация, цена на труда и качествени кадри - как да няма ръст на външните?!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Идеално, ще има кого да изнудват..

8

Жиката

преди 2 месеца

Рекордни за София ,за провинцията трохите

7

Анонимен

преди 2 месеца

Колко са рекордни не разбрх, прчалбата ковто излиза е поне двайсе пъти повече

6

интересно

преди 2 месеца

Какво произвеждаме ,че не се сещам , освен найлонови торбички .

5

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо конкретно ,пак празни приказки . Щяло да има , имало потенциал , имало интерес и реално няма нищо черно на бяло,няма нищо построено.

4

Тъййй

преди 2 месеца

Исвен проекти, нещо реално?! Няма?! Плъхоци гладни!

3

Руси

преди 2 месеца

Лелеее почваме да отлепяме от дъното. Истината е ,че независимо какви са инвестициите. Всички видяхме какво е в съдебната система и прокуратурата. Човешки съдби пречупени,а който плаща е безнаказан. За какво говорим ?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Сега, като разберат че нотариусите са отстранени тази година ще има пик на чужди инвестиции.

1

Английските туристи

преди 2 месеца

Са най големият инвеститор в България Инвестират в БеГе *** менте алкохол и кофти дрога.По мутроморието.