34

баба мара

преди 3 месеца

как да приемем че си жертва след като си омъжена за бандит не се връзват някакнещата оставка и кои от къде е

33

Анонимен

преди 3 месеца

Ама тя си повярвала. Подала ли е оплакване във Висшия адвокатски съвет срещу 2-та адвокати,коитомцитира? Като не е имала основание, не си е направила отвод. Не е първият съдия. когото размятат по медиите. Или е имало с какво да я рекетират. Семейни тайни свързани с мъжа й може би? Мафиотите знаят при кой съдия могат да се пробват.

32

Един Българин

преди 3 месеца

Мъж - доказан бандит, баща - доказан агент на ДС, а тя "бореща" се за правото. Отврат!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Тази е читава.Вижте в коя медия започнаха с атаките срещу нея и дами преценете.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Народа ако не се събуди, ще го клатят докато не изчезне.

29

Да, бе!

преди 3 месеца

Която, както една друга заплашвана нова звезда, се готви да го материализира например в длъжността "заместник-главен прокурор"!

28

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Хахахахахахахахахаха тъжно жалко невиждано

27

Майора

преди 3 месеца

След като съпругът заедно с брат си е известен като Боксовете от Плевен , нямс какво мповече да се каже! Може би заплахите идват от противнци на братята , стига е обиждала прокурстурата , нима между съдиите няма продажни хора!

26

Рендету

преди 3 месеца

Всчки следи водят към ДПС, те са "мама и тати" на Организираната Престъпност и Политическата Корупция по висшите етажи на власта при всички правителства от 1990 година та до ден днешен!!!

25

верно ли е, че

преди 3 месеца

на тази Цариградска мъжът и бил доста съмнителна личност

24

Анонимен

преди 3 месеца

Прокурори и съдии взеха да се показват по тв ,това е добре

23

Анонимен

преди 3 месеца

Съдийката прави внушения а Руди Гела много директно внуши че има политическа мафия- знаем- знаем и защо червенките, ИТН и съпричастни са превъзбудени- само няколко месеца ни делят от влизането ни в еврозоната а те тия трябва да внушават ква дивотия е тук- ще влезем в еврозоната и Рашистан окончателно ще ни загубят- за те това са цирковете

22

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че Цацаров, Гешев и Сарафов нямат и капка почтеност и достойнство, заплашват жени, малтрерират жени. Децата им парадират с коли и имоти все едно са деца на Тръмп, а не прокурор от Република България. За пет минути в три през нощта качулките ще ги арестуват и Виктор Николаев ще ви го каже в 6 без 15. А тази сви ня Бойко Методиев Борисов ще пише показания докато умре срещу лампата

21

Анонимен

преди 3 месеца

Мъжът на съдия Цариградска е плевенският рекетьор Марио Бокса.

20

Ангелина

преди 3 месеца

Още по- опасното е ,че в институциите има много служители и сред тях "дами" ,които използват методите и средствата на ОПГ ,като тази на "Божанов.......".Така ,че е от значение "мозъчния тръст" да бъде изкоренен ,защото той е един и същ и само изпълнителите на действащите ОПГ са различни със сходни психопатски личностни характеристики.Без такива служители,които са способни на абсолютно всичко ,не би било възможно да има никакво влияние от никого.

19

КОРУПЦИЯ БГ

преди 3 месеца

В съда винаги адвокатите плащат на съдията, за да спасят своя клиент... От другата страна са прокурорите, които обвиняват, и тъй като са държавни служители не могат да плащат и да купят съдията..... Така че борбата винаги е между адвокати и съдии срещу прокурори,..т.е.червените олигарси срещу държавата...

18

кикимора

преди 3 месеца

ха ха ха ха

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Сатир - Ок. И така да е. Нека говори сега.

16

Анонимен

преди 3 месеца

"това е политическа акция за омаскаряване на съд, прокуратура, следствие" - Чакай, чакай ... че то има ли накъде повече?

15

Сатир

преди 3 месеца

Аз съм пряката жертва на организираната престъпност", заяви съдия Владислава Цариградска. права си миличка, всяка вечер спиш с нея.