19

Анонимен

преди 2 месеца

А,за шофьорска книжка - не е задължително !!!:))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 2 месеца

Това се отнасяли се за украинците фашисти избягали от Украйна ,много мързеливи хора ,чакат помощи ,карст скъпи коли и джипове сиромашките ,искат да живеят на морето ,една квартира на месец вече над хиляда лева ,тук ,масово подават за гражданство

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Никой,който не носи Българска кръв не може да бъде Българин.Раздаване паспорти на чужденци не е друго,а акт на заличаване на Българският етно-генетически фактор. Значи арабите Али и Хасан,на които някой им е подарил бг паспорти решават да си осиновят петдесет палестински бъдещи терорист чета и стават българи,така ли? Или всички сърби от покрайнините и Македония получават Българско гражданство понеже толкова обичат България,че се гаврят непрестанно с нея. А съветските окупатори от Киев и Москва?

16

Асан

преди 2 месеца

Ми аз що немам такъв паспорт :)))

15

Анонимен

преди 2 месеца

А на путинофилите кога ще им отнемем гражданството???

14

мак

преди 2 месеца

Сетиха се, че на човек му трябва владеенето на български, за да получи гражданство. Досега как го даваха, без човек да пише и говори на български?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не знаех че до сега България е давала гражданство на лица не говорещи грам български. Това е нелепо. Излиза че сме раздавали ЕС паспорти на лица не желаещи да се интегрират в България и са използвали държавата ни като врата към натакък.------------------------------------------------------------------------------Колко футболисти извън ЕС станаха "българи" по този начин, за да не запълват бройка :( И в същото време, както вече беше споменато , не се дава гражданство на хора живеещи отдавна тук

12

Само да попитам

преди 2 месеца

Колко от обитаващите Столипиново и Факултета владеят български,а това не им пречи да се водят български граждани?!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Задължително с език: Джам прайш. Глидало прайш.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Владеенето на български език ставало задължително. На ниво Факултето и Катуница.

9

Задължително с език

преди 2 месеца

За да са част от обществото трябва да владеят език поне на ниво Б2. Ежедневен език. Значи разборат какво се говори, могат да четат/слушат новини и моат да изразят с някакви думи това което мислят.

8

Възмутен

преди 2 месеца

Възмутен съм от изнесените случаи на отказ на даване на българско гражданство на чужденци отлично владеещи езика ни и успешно интегрирали се десетки години в страната ни. Дава се гражданство на хиляди македонци, които веднага хукват из Европа и въбще не се признават за българи и плюят България.

7

Я па я..!

преди 2 месеца

А ние баш българите защо нямаме такива европейски паспорти , а само лична карта?

6

Хубаво, ама дали е

преди 2 месеца

гражданин или трайно пребиваващ бежанец, каква е разликата? Даже бежанците са по-добре защитени от международното право.

5

Анонимен

преди 2 месеца

А колко от навлеците-прошляци владеят български и на колко от тях осигурихме поданство и препитание?

4

Учуден

преди 2 месеца

Не знаех че до сега България е давала гражданство на лица не говорещи грам български. Това е нелепо. Излиза че сме раздавали ЕС паспорти на лица не желаещи да се интегрират в България и са използвали държавата ни като врата към натакък. Абсолютно задължително е владеенето на Бългрски език за всеки гражданин на България.

3

Навсякъде е така

преди 2 месеца

Задължително е да говорят официялния език на държавата.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Колко руски агенти ще вземат паспорт сега?

1

Анонимен

преди 2 месеца

И Кирчо ще се уреди с Български паспорт :-)