28

Анонимен

преди 2 месеца

Това ни е предначертало началството в европейския колхоз. Ние ще сме купувачи, а не продавачи на енергия.

27

Кольо

преди 2 месеца

Уж ние щяхме да сме хъба, ама май станахме ръбъ.

26

Във България

преди 2 месеца

Построиха над 5000 джамии за 3-ти МАРТ и инвеститорите и международните банки избягаха с 200 като изрева ходжата си забравиха химикалките.

25

Аналните дупетати

преди 2 месеца

Направиха така всички проекти за заобикалят родината и корабите бягат по Дунава за западна Европа и ме могат да го стигнат с 200 срещу течението.

24

Жиката

преди 2 месеца

Добрия добро ,да сториш лошия с ножа по главата. Христо Ботев

23

Анонимен

преди 2 месеца

честити роби -бай тодор ви остави като енергиен център на балканите-сега сте разходен материал

22

Спас

преди 2 месеца

До ПВУ ВасилевТецовете са обещани още по времето на ГЕРБ и Бойко се е подписал.И много пари се дават за компенсация и преустройство.Но отчайващата тростотия и малоумие не позволява тези хора да направят правилния избор и да се преквалифицират.Защото в Бг е пълно с работа и за добри пари.Има и такива на които им се плаща да ръчкат осите и се плаща от изток.В 21 век такива лупави народи не оцеляват.

21

грък от Бахамите

преди 2 месеца

Защо плащате въглероден данък ? Щото сте глупави . Цял свят не плаща тези простотии само България като най умната държава плаща зелен данък, въглеродни квоти и куп подобни рекети.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ако матрялът не беше 85% неграмотни про'с'таци, България можеше да е в тази роля.

19

ПВУ Василев

преди 2 месеца

ТЕЦ2 го закриха, оставиха стотици безработни. Защо? Василев подписа ангажимент ПВУ за повишаване на плащане на квоти борса ТЕЦ2. Цената на ток ТЕЦ2 скочи с 200%, ток стана непродаваем. Турция не плаща квоти. При наличие, че ТЕЦ2 работеше изцяло с български ресурси, независима, пълен производствен цикъл. Вместо нашите майцепродавци да настояваха квотите да се намалят, защото единствени в ЕС сме покрили изискванията за квоти над 46%, в ЕС са 32%, този подписа увеличение! Унищожи цял отрасъл.

18

Денков

преди 2 месеца

"Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация". Заямяма на 17 февруари премиерът на България Денков в интервю пред вестник "Известия". А че след година потребителите излизат на борса ток, че тази година внасяме ток, че сметките стават непосилни, ток, вода, парно. Не им дреме. Ще профукат 120 милрд лева за негодни реактори. Подобно Българофобско управление не сме имали в историята на България.

17

Анонимен

преди 2 месеца

България е на път да стане икономически хъб на европейските балкани.

16

Анонимен

преди 2 месеца

А, можехме да сме ние... с два нови ядрени реактора плюс 5 и 6 реактор в Козлодуй, плюс Южен потк!

15

до 17

преди 2 месеца

да благодарим ако бяха честни изборите ,а дано ама надали

14

Анонимен

преди 2 месеца

Да благодарим на българските избиратели, които си избират и преизбират все същите управляващи!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Една държава без енергетика е кръгла нула. В момента управляващите ни нулират и това се прави от повече от 10 г. и съвсем скоро ще го постигнат.

12

Анонимен

преди 2 месеца

След като в енергетиката на България се назначават само партийни невежи същества, какво друго се очаква. Вижте в момента какъв е министъра, вижте какви управляват ЕСО и НЕК и не се чудете. Енергетиката е тежка и сложна система, която не е за самозабравили се частници, тя е за хора с опит в отрасъла. Всички трябва да бъдат съдени за съсипването на този организъм с който България беше енергийно НЕЗАВСИМА.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Май към Гърция ще сме придатък, въпреки, че турците строят повече мощности и то ядрени и не им затварят въглищата! Ние без въглища ще сме гола вода и внос. На вятър и мъгла няма как да я караме.

10

Анонимен

преди 2 месеца

За сметка на баламурниците от България!

9

Българин

преди 2 месеца

А на Бочко хъба? Нали щяхме да сме ние този ключов играч, след като се отказахме от Южен поток, заради чужди интереси? Все повече се убеждавам, че Народния съд е бил едно от най-добрите неща в новата ни история. И че без Нов народен съд, нямаме шанс да просъществуваме като държава. Народе?1100467