226

Учуден

преди 3 месеца

На всичките лигльовци дето се лигавят със смъртта на този достоен руснак Навални им пожелавам съдбата да ги награди със същото отношение и със същия старателен путински персонал,а и със същия край!!Но не само тях,а и родовете им,децата им,внуците им ако имат такива!!Всички лигльовци да изгният по затворите и да измрът от най гадните видове смърт,която може да им предложи техният Амо,дяволът и слугата на дяволът,бледната кремльовска мол путин!!Само из,род може да се радва на човешка см,ърт!?

225

Епщайн ми каза, че

преди 3 месеца

така се случва на чуждите агенти

224

Анонимен

преди 3 месеца

Така се случва на чуждите агенти.

223

Анонимен

преди 3 месеца

Проверихте ли на бунището?

222

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките копаят ново дъно като се радват на поредното показно убийство от техния бог путин

221

Освен неграмотност

преди 3 месеца

До 229. Анонимен. Синдромът на внезапната смърт е само при бебета до 6 месечна възтаст. . . чети и за образованост! Всичко го има в ЕС публично нарича се disease x! Потърси и спри глупостите! Има доста възрастни т.е. много повече от бебета до 6 месеца!

220

Анонимен

преди 3 месеца

НАВАЛНИ го убили и се реве. Ами и нашия "нотариус" го убиха що не РЕВЕТЕ.

219

Анонимен

преди 3 месеца

228 - те и тук ще почнат да ИЗПУКВАТ.

218

Анонимен

преди 3 месеца

Е НАХРАНИЛИ СА НЯКОЯ БАБА МЕЦА. ТАМ НА СЕВЕР ГИ ИМА БАЯ. ЩЕ "ИЗПРАТИМ" И ОТ НАШИТЕ УКРОФИЛИ НАТАМ ЗАМРАЗЕНИ ЗА ХРАНА НА ЖИВОТНИТЕ.

217

Зозо

преди 3 месеца

Още оня ден ви казах, че ще скрият тялото блатняците. Така е в джамахирията със сняг.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Синдромът на внезапната смърт е само при бебета до 6 месечна възтаст

215

Българин

преди 3 месеца

Нещо много почнаха да измират,антируски настроените.

214

Радослав

преди 3 месеца

До 225: ако бяха чужди агенти, руснаците да го бяха обявили публично още вчера! Щом мълчат като наакани значи те са виновни и се чудят как да замажат положението!

213

Радослав

преди 3 месеца

До 223: значи според теб агент на ЦРУ или МИ6 е проникнал в Русия (държава във война), намерил е транспорт до най забутаното кътче на земята, пристигнал е там и е проникнал в строго охраняван ГУЛАГ за политически затворници, промъкнал се е покрай охраната за да стигне до карцера, убил е Навални и се е измъкнал без да го усетят! Или МИ6 са толкова добри, че филмите за Бонд са научно популярни, а не фантастика или руснаците са толкова зле, че джуджака вече трябваше да е загинал 200 пъти!

212

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

Не е изключено и ЦРУ или МИ6 да са намесени. След интервюто на Такер Карлсън с Путин имаше голям интерес към него и положителни отзиви. Това беше проблем за русофобската пропаганда. Трябваше бързо да се спретне нещо срещу Путин. И Навални (който си беше в затвора и не пречеше на Путин с нищо) се оказа удобна жертва.

211

Малко за политика

преди 3 месеца

До Наблюдател: Навални беше никой, въздух под налягане. А Путин е политик от световен мащаб, с който повечето от западните политици не могат да се сравняват изобщо. Жалко за Навални просто като човек, но като опонент на Путин той не струваше нищо. Разлика от небето до земята.

210

Малко за политика

преди 3 месеца

До ...: Ако под "градче" имаш предвид Авдеевка, много си се объркал. Този град е укрепяван осем години с бетонни бункери, някои от които с с по три етажа надолу в земята. От Авдеевка украинската армия от години обстрелваше жилищни квартали в Донецк, който е само на 15 километра оттам. И това далеч от фронтовата линия само за да има жертви и разрушения сред мирното население. Най-сетне циреят Авдеевка е изчистен.

209

Анонимен

преди 3 месеца

Щом е с тромб, трябва да се каже дали е ваксиниран и дали руската ваксина е подобна на файзер и модерна. Има увеличение на смъртните случаи последната година в света, включително и у нас.ч

208

...

преди 3 месеца

Превзели едно градче, което предварително са го изравнили със земята, и руският Тролей се подмокря от възторг, колко били "велики"! Русофил отдавна е синоним на крайни психични отклонения! Те даже парадират и се гордеят с това!

207

Анонимен

преди 3 месеца

Кучетата си лаят (евроПедеЛГБТпитеците) а Русия взима град след град въпреки НАТО и 8 години подготвяните бункери. амуниции, хора и оръжия. САШ за пореден път се провали срешу Русия, но сега ще завлече и Европа. Жалко за мекокитковитеПудели, които са натрапени да ни управляват! Народа на Европа се вдигна, дори поляците искат да се спре с тази агония, но малоумите им купени политици продължават да харчат всяко евро за оръжие давайки ги на САЩ!