8

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжете! Стачкуват си!

7

Изнудвачи

преди 3 месеца

Изнудиха правителството.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Като чета новината се сещам за едно съсловие... Викат им "труженички"...

5

Николай Стоименов

преди 3 месеца

Айде и тия ги излъгаха като Орбан

4

Анонимен

преди 3 месеца

Така ви се иска. Не за пръв път пишете, че са прекратили, но вчера в центъра на Страсбург ние наблюдавахме протест на децата на фермерите с детски тракторчета.

3

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 3 месеца

Добре де,докога шизофрения? Във Франция е ежедневие да се вкарват от Испания арабски плодове и зеленчуци .Факт! Във Франция управляват испанци,тоест сефарадски евреи като Макрон,които управляват полицията...полицията,която също е управлявана от испанци,тоест араби. В Каркасон всеки ден гледах протестиращите и установих,че са роми,араби...испанци. Как така арабските продукти на територията на Европа не са под контрол и как така ЕС не осъжда това? Защо никъде във Франция няма български продукти?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Очакваше се.Реално нашите бяха първи с протестите още миналата година,но ги заплашиха и купиха.Тези на Запад са по-заспали от българските,но по същата схема ще потушат навсякъде протестите.От цялата история обикновените хора губят,защото ще ядат некачествено и на високи цени.Целта на глобалистите е да предизвикат изкуствено създаден глад и да съкратят свръхнаселението.

1

Virtuozzo

преди 3 месеца

то обещаното не е като даденото !