16

Андриана Гълтакова

преди 3 месеца

Тия гърци и тоя път ни изпревариха.После защо били толкова напред пред българите.*** ги гони сега със новия закон.А там на Атон като започнат едни веселби,край няма да имат.Кой как се вземе със дружката си,все на Атон ще ходят на меден месец.Там нали е само за мъже?

15

Анонимен

преди 3 месеца

И в Гърция влнее демокрация, населението не ще, но кой го пита, а и не знаят англииски.

14

Пепи Бойчева

преди 3 месеца

харесва това! Кити Божанков и Кокорчо също!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Е то за елините това си е древна традиция

12

anonimen

преди 3 месеца

А през това време всякакви се плодят..дори жената не могат да признаят за човек, ама ще станат мнозинство, докато белите си играят на найсет пола, ще стана на 40 за деца и прочие

11

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно, и там посолството решава

10

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Някои има ли още съмнения че народа нищо не решава?

9

Анонимен

преди 3 месеца

До 7. ОчевАдно е, че избиваш комплекси от детството си.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Целта винаги е една - пълно унижение на плебеите! На висшата класа вече не им трябват плебей. Заради развитието на технологиите всички тия милиарди население станаха излишни и само пречат и създават проблеми. Затова подлежат на унищожение по всички възможни начини. Ще пускат всякакви вируси, ще прокарват убийствени идеологии, ще промиват мозъците на младите така че да се провалят в живота и да нямат поколение, всичко което се сетите само без гореща война. Защото трябва да се пази природата!

7

Иван

преди 3 месеца

Тук говорите против, защото не сте пробвали. Когато за първи път пробвах с мъж беше разтърсващо. Усещах нежните му целувки по цялото ми тяло, това чувство на електризиране, да се отпуснеш в ръцете на друг мъж и да се почустваш като доминирана жена. Да вземеш инструмента му в устата си и да усетиш как пулсира докато топлата течност ще стича в гърлото ти. Изживяването е върховно, да не кажа космическо. За първи път се почуствах желан и истински човек.

6

Урсула Ф. Л.

преди 3 месеца

До ще отговаряте: Млък!

5

Ще отговаряте

преди 3 месеца

Бъдете проклети!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро и у нас. Изчакайте само Габриел да дойде на власт. Ако няма рима - убий ***! Мухахахахаха. Децата ви ще бъдат гейчета :)))) И вие няма да протестирате!!!!! Ха да видим!

3

:

преди 3 месеца

Бракът е свещен съюз между мъж и жена , всичко останало не е брак , сега знам че набиват пари и се опитват всячески да налагат болестите си и продажбите правителства се подчиняват , но тези лгбтцжцгбфъйжгх+-! иддиотизми ще радикализират некой чичко , може и мустакат и ще свърши много зле цялата заигравка.

2

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Никакво предателство към това,което Природата е създала! Никакво отстъпление от истината! Подкрепям всички гърци,които защитават Семейството и факта,че човешкото същество може да бъде само от мъжки и женски пол.Да спасим децата от ислямската перверзия! Напред,гърци!

1

василис карас

преди 3 месеца

голямата звезда в чалгата беше влюбен в един по млад гръцки певец . Можеха да сключат брак . Сега няма как . Мицотакис е хетеро . У нас нито от ДПС някой ще сключи такъв брак нито от другите партии .