8

Анонимен

преди 4 месеца

при всичките тея доказателства бас давам че на тия условна присъда и домашен арест с гпс гривна не им мърдат:))

7

Тео

преди 4 месеца

Тия са с двата крака! Дори и Худини няма да може да ги освободи, освен акооооо няма излишни 6-700 хиляди, за които случайно да ги пуснат отпуск и да офейкат. Но ще се оглеждат като лалугери цял живот!

6

Анонимен

преди 4 месеца

И защо С. Александров да е лихвар , а кмета на с. Галиче Ц. Чоков да няма прави да е лихвар

5

Анонимен

преди 4 месеца

Е какво докуМЕНТИ има като С. Александров ги е дал като лихвар. С печат от кого ? С продукти и услуги лихварство , Главен лихвар регистриран в Търговския Регистър. С наследник син с други лихви.

4

Анонимен

преди 4 месеца

До3. Да плащат кръвнината и след това ще се решава , колко ще стоят в затвора

3

Анонимен

преди 4 месеца

До1. Няма как да го искат синчето на" малката секира " - С. Александров невинен . Ще си плаща кръвнината за убийството . Такива пари са дадени и е развита дейност активи . Това синче си е въобразило че стоятв кутия и си ги иска обратно. Все едно че Той ги е дал. И все едно само наследствени. Утре ще поиска и държавната службата на баща да я има

2

ясно е че не са

преди 4 месеца

професионалисти от системата на сигурността и отбраната , а аматьори . Постигнали са целите . Сега на единия 14 години, а на помощника 9 . Лед 5 и 7 ще излязат . Парите не са си върнали , но оня е нямал . Правосъдието се влачи бавно, значи , след 4 години домашен арест ще ги въдворят в панделата . Дааа .

1

МВР бездейства

преди 4 месеца

със синове продаващи бело и каращи мюсюлмански дипломати разнасящи куфарчета с пари по джамии, особенно с такива в Лозенец, София... Не ги ли е срам?