143

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна,няма Шанс срещу Русия! Ако ще Америка и ЕС,да в " въоръжи" и с " Космическо оръжие"!!!-:) Докато Диша и последният руснак в Русия,То Украинец жив,няма как да е останал " жив"!!!

142

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските ракети ще отнесат руския флот, кат вaтянкa порцеланов кoлzeт!

141

Анонимен

преди 5 месеца

В тази война флотът не играе роля. На украинците не им останаха кораби. Руснаците просто няма с кого да водят морски битки. Най-добре е да го изтеглят.

140

Анонимен

преди 5 месеца

До 147 С кой бе като не останаха уркопи дето искат да се бият или има такива само по сайтовете на фронта никой

139

Анонимен

преди 5 месеца

Каак само кълчат езика руснаците като наште северномакедонци, та мa ядосват! Кво е туй изчанчено "Дмитрий", бе? Даже някой му викат на галено като на жена"Дима"! "Димитър" е името! Ми кво е туй нещо "Григорий" или "Миша" наместо Григор и Михаил? Не бил "Васил", ми бил "Василий"! Ами"Путин"? На тея им дадохме език и азбука да могат да говорят и да се изказват, и ги учихме да четат и пишат, накрай, пак ненаучени! Каак ми иде да са развъртя с една гьостурица! Винаги са били невежи!

138

:)))))))))))))))))))

преди 5 месеца

мдаа! няколко HIMARS компликса и няколко крилати ракети на по 20-30 г и сцепиха мечката! изодзад! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И пак да кажа това са технологии модел 1980г. това не са най-новите технологий дори не са новите технолгии! тия са на по 30-40 г Застояли в складовете! :))))))))))))))))))))))))))

137

Ала-БАЛА...

преди 5 месеца

СЛАВА КОКАИНА !!! Пушечното месо е на привършване...

136

Bond

преди 5 месеца

Дежурната мисирка, подписала се под този пackвил, защо не пусне каква гавра си правят австрийците с нас за Шенген, а се е загрижила за руския флот? За едните грантове мисирките са готови да продадат и децата си.

135

Morski

преди 5 месеца

И.С.Шмелев: "Народ, что ненавидит волю, обожает рабство, любит цепи на своих руках и ногах, грязный физически и морально... готовый в любой момент угнетать все и вся".ШМЕЛЕВ

134

Някой си

преди 5 месеца

Киев е име на Украински град! В Украйна обаче.И коя точно е Украйна? Една държава Изкуствено създадена! Там няма Истинско руско " семе"! Това са хора предимно с Румънска кръв.Чефаче,бут лаче",както Обичахме да казваме,хора живели през Социализма в България! И повярвайте ми,Нищо Не се е променило от тогава 34 г вече след 1989 г! Чаушевско го убиха тогава румънските,но нищо не промениха до днес! Освен,че станаха По Американофили от нас! Вгледайте се в цветовете на знамената на Румъния и Украйна!

133

Анонимен

преди 5 месеца

Я, путинчо можел да мисли! Кога има зор е прозорлив! УАУ!

132

Анонимен

преди 5 месеца

До Пешо Питанката От контранастъпление остана само контрата,

131

Путин..ха-ха-хи...

преди 5 месеца

Ти го биеш кат маче у дирек ,а то си въобразява ,че е "победител"...нема лошо...и урките като се събудят от бледо розовият си сън ще видят ,че краката им са отвити и чаршафите опикани !!!

130

Morski

преди 5 месеца

Ф.Н.Достоевский: "Народ, который блуждает по Европе и ищет, что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения."

129

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен ПСВ и ВСВ както бг почва втора балканска и ПСВ след първа балканска. Първа балканска бие Турция но губи от Сърбия и Гърция.

128

Анонимен

преди 5 месеца

Украинската ни посланичка в БГ реве, че от 40 милиона население, само жените и децата са се биели... :))) Ся последно кое е вярното :)))

127

Пешо Питанката

преди 5 месеца

Абе какво стана с контранастъплението ??? Кога ще е победния парад на урките в Москва?

126

Анонимен

преди 5 месеца

Кое е първо? Кокошката или яйцето, Путин или путинофилите? Аз мисля, че човек се ражда с гъдел отзад! Или го имаш, или не!

125

Анонимен

преди 5 месеца

120 "ВСВ е резултат на ПСВ" - Аз бих казал, че ВСВ и ПСВ са една голяма война, разделена на две действия. Като двуактна пиеса с антракт от 20 години.

124

Анонимен

преди 5 месеца

До барона Мухлатахаузен, Сталин пича, Чърчилото пиянде къд Георги Димитров и Рузвелт инвалида със социална пенсия.