63

Анонимен

преди 5 месеца

Тези които вият за идола си, а как трошаха паметници, как скандираха имена на чужди партии, как се опиваха от народния страх, как се смееха на изпратените в лагерите за унищожение неудобно мислещи и можещи.

62

МО Чу РИ Щааа

преди 5 месеца

Ревете ли за окупаторския паветник вашто *** Ми!

61

Боби

преди 5 месеца

До ЧочоМи не знам, ама работите не са добре. Трябва да се вдигнем на протест.

60

Чочо

преди 5 месеца

До Боби - държат Борисов с Магнитски

59

Анонимен

преди 5 месеца

Паметника трябва да бъде унищожен брутално както много и харесва статуите се режат през кръста по партизански след нова година очаквам верижните багери с чуковете да *** останалото.

58

Боби

преди 5 месеца

Пълен абсурд с този паметник да го рушат и да го строят наново, но не се учудвам, те днес приеха нова Конституция, в която 24-ти май отпада като национален празник. Това също е абсурдно, но не е изненада. Трудно се създаде тази уродлива коалиция, която роди уродлива Конституция и съборени паметници. Пробемът идва не толкова от ГЕРБ, колкото от партията на Кирил Петков. Той е за събаряне на цялата държава. Пеевски е на страната на Киро. Интересно е защо ГЕРБ са съучастници?

57

Анонимен

преди 5 месеца

А ето ви нов сценарий-Ердо става все по-неконтролируем и в един момент го удря сачмата и иска да си върне нашенския вилает-това за не повече от 2 часа. Ние без армия и обезовъоръжени. Дилема-Турция в НАТО, ние също. Никой не смее срещу турската армия, изтеглят се натовци и ни оставят на произвола на съдбата. Русия не и пука също. И????

56

Анонимен

преди 5 месеца

Твърде остроумно. При това копирано оттук оттам!

55

Ганьо

преди 5 месеца

Нито пък действията на областната управа следват директно от номите на закона - всички административни действия или следва да са в изпълнение на закона или в изпълнение на създаден от самата администрация административен акт / заповед например/. Следователно действията на областна управа са нищожни и на държавата са нанесени вреди в размера на разходваните средства за демонтажа..най-общо това са изводите от решението на съда. Принципно България е правова държава...но.

54

Ганьо

преди 5 месеца

До АнонименТова е разпореждане с чужда вещ без правно основание.Демонтажа за реставрация (частична) не е равно на преместване (пълно). Затова областната ще яде хурката. Административния акт на областния трябваше да посочва,че ПСА се демонтира и премества еди къде си...като изпълнителя на демонтажа и на преместването (това са две отделни дейности) ще бъде определен след провеждане на обществена поръчка по реда на Закона за държавната собственост.Съда казва, че няма никакъв административен акт..

53

Реципрочно

преди 5 месеца

Издигането на това съоръжение е без никакви документи и разрешителни и сега за премахването му се искат куп експертизи,мнения, съгласуване и разрешителни..Не е ли малко пресилено..

52

Анонимен

преди 5 месеца

Най-добре да демонтират половината. Да оставят някакви части там да стърчат

51

на мястото на ПСА

преди 5 месеца

Аааа мозе и паметник на Кирчо и Кокорчо , Кокоркин малко така изнесен на пред и един парапет .

50

Анонимен

преди 5 месеца

Да не забравяме заслугата на президента Радев за премахването на паметника . Неговото правителство август месец прехвърля паметника от публична в частна държавна собственост. Което дава правото паметника да бъде премахнат.

49

До Анонимен 46

преди 5 месеца

Той и Денков се направи академик, като стана министър. Ама никой не му казва да си върне нАучното звание и да го получи, както останалите академици, когато не е във властта.

48

Анонимен

преди 5 месеца

И на всичкото отгоре, тая вечер по тв, ухилен малоумно, Денков ме уведоми, че 2/3 от българите били щастливи и, като усетели, че някой се грижи за тях, били радостни. Чак излязох на балкона да погледна да не са започвнали всенародни тържества. Ама, нищо такова, пак познатите намръщени физиономии. Явно не са гледали телевизия още.

47

ъхъ

преди 5 месеца

Със събарянето на ПСА и приемането на промените в конституцията, управниците ясно показаха, че за тях няма значение нито закон, нито съвест, нито мнението на хората, които живеят в България. Важно е какво иска Посолството. Мисля, че след тази ясна демонстрация работата отива накъм лобут. Пък ще видим дали Посолството ще може да помогне на измекярите. И дали въобще ще иска да го прави.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Aйge нeмa нyжga...

45

до 52

преди 5 месеца

Най-много църкви са разрушени в Софийско, от новите проевропейски архотекти след 1878 г., за "да се разчисти" теренът и да се построи от селото град. ФАКТ. Затова в София има най-малко църкви на квадратен километър от всяко друго селище в България. ФАКТ.

44

=

преди 5 месеца

А кой бре керата взриви гроба на Цар Борис? Кой разруши паметните плочи на хиляди български войници и офицери дали живота си за България.? Кой разруши десетки църкви па цялата ни държава, строени с волните пожертвования на бедни българи? Може би марсианците, а не вие предатели кремълския слуги