164

Анонимен

преди 4 месеца

Чук прав си но почти никой не те разбра или се правят че не те разбират но все тая.

163

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо ме съмняваш със знаците. Хората не мислят така. Това е инсинуация.

162

Хахаха

преди 4 месеца

И затова ги избиваш? Неща ст но дждудже.

161

Анонимен

преди 4 месеца

До До Володя какви са българите??? плъхгарите са

160

Чук

преди 4 месеца

До Popa ot мишката с комплексивземете , ако можете

159

Колобър

преди 4 месеца

Тогава още нямаше преврат в Украйна и химическите лаборатории на САЩ и построяването на бази не беше в ход!! Както и отношението към другите народности и езика им.Нормално е всяка промяна след това да доведе и до промяна в другата страна!!!

158

Ето

преди 4 месеца

toti го е казал простичко и ясно !

157

Popa ot razgrad

преди 4 месеца

Курилските острови какво общо имат с Русия??? А Камчатка??? А Дагестан??? А Чечня???

156

Ром"с

преди 4 месеца

Тези от aktualno(русофобски ел сайт) слушали са пресконференцията или са "преписали" от някоя американска медия..той друго казва,те пишат друго ..каквото им уйдисва ..за да се натегнат пред спонсорите зад океана.

155

Тъй, де!

преди 4 месеца

Колкото българи и македонци са един народ, толкова и руснаци и украинци са един народ! Но е обяснимо от медицинска гледна точка - дядката си бълнува и не е у ред с главата!

154

toti

преди 4 месеца

Кой му трябваше да се опитва да прнареди историята и сега ли тоя *** се сети ,след като десетилетия е на власт и хародите си живееха мирно и щастливо без да има някаква вражда...А че се родили шепа ,,нацисти''свободно можеше да се разберат с Украйна и да ги узаптят без тези ,,цпециални операции,де вместо стотина има няма жертви сега стотици хиляди лежат под земята и ЗАЩО БЕ ПУТИН !!! Ти ли ще оправиш света и ще прекроиш историята или се нислиш на Александар Велики ....Явно много си ОБЪРКАЛ !!

153

До Володя

преди 4 месеца

За такива като теб нищо българско няма значение, това е от ясно по-ясно ! За истинските българи обаче нещата стоят по друг начин !

152

До до Ясно

преди 4 месеца

Чичо ти Сам не помня да е правил такова нещо, но чичо ти Путин знаем какви ги говори !

151

82-ОМБР

преди 4 месеца

...с хляб и сол. Ние имаме късмета или проклятието да сме далеч от пожарищата и кланетата изживяни от полския народ ВСВ,зверски клани от Хитлер от западната им граница,и завидно,истънчено садистично пресрещани от Сталин на источната! Е! Дори този народ(който единствен влиза рамо до рамо с червеноармееца в Берлин)не спори така варварски като нас българите за паметник символ на победата над фашизма! От страни погледнато,дърлянето ни по темата изглежда сякаш сме народ "мотор" на съюзническата побе.

150

82-ОМБР

преди 4 месеца

Жалко,че сме толко тесногръдо общество! Жалко,че робуваме на примитивизми и предрасъдаци! Жалко,че отказваме да расаждаваме критично към самите нас! Жалко,че инертно допускаме да се превръщаме в съдници на себеподобни! Жалко,че сме съумяли да преминем прес пожарището на ВСВ(най-кръвопролитния комфликт в историята на човечеството)бес жертви,а в неговия край да загубим 33 000 сравнително млади,и беспорно здрави сънародници,убити в кървав,лют бой с хората,който на 21.03.1941г. посрещаме в Русе....

149

хахаха

преди 4 месеца

Те и Африканците и китайците са руснаци! хахахахх

148

Точен

преди 4 месеца

Първо, кирилицата е гръцка азбука от елинистичния период от 1 в. пр.Хр. Второ, в нея са прибавени 16 /от 38/ глаголически букви, също създадени от гърци. Просто преславските книжовници са съобразили, че глаголицата е по-трудна за изписване и са почнали да използват гръцката азбука като българска. Интересното е, че гърците продължават да пишат с по-сложна азбука и днес, а не с тяхната унциална /сиреч кирилицата/.

147

Анонимен

преди 4 месеца

До Loykoсигурно си голямо ***?

146

до Ясно

преди 4 месеца

не трябва да се гордееш със създаването на кирилица. чичо Сам ще каже и ще пишеш и ще говориш на суахили

145

Loyko

преди 4 месеца

Абе,всичко е руско на този свят.Този лилипут няма ли кой да го гръм не.