22

Анонимен

преди 4 месеца

Какви леви, какви десни - в България всички са бивши комунисти

21

Гадост!

преди 4 месеца

Излиза, че комунистическата пасмина е знаела, че паметникът е опасен. Знаела и си траела. Както направи след аварията в Чернобил.

20

само да вметна

преди 4 месеца

Това което се случва на Територията на Столична Община,е АКТ на Жив Вандализъм! И този " АКТ",Не е СПОДЕЛЕН от Цяла България !-:( Аз Продължавам да Споделям мнението,Че България Я " Налазиха" Политически Превратаджии!-:( Нови Избори е Най точното Определение на Ситуацията в България!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Опасен е естествено. Дива идеология.

18

Обективен

преди 4 месеца

Следващата стъпка е демонтаж на Цар Освободител и поставяне на един каубой с ласо . Хем да угодим на "посолството" , хем българите да си припомнят чии самолети сринаха София през Втората световна война.

17

Историк

преди 4 месеца

Махнете ли паметника,ще дойдат руснаците с танковете.Не ви плаша,не заемам позиция.Просто ви го казвам да си знаете.

16

чико

преди 4 месеца

Господа българи ще си платите за всичко ! Предатели????

15

Анонимен

преди 4 месеца

В новите автобуси на градски транспорт ще има места само за правостоящи. Ама дръжките ще са монтирани на пода.

14

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Анонимен12 изключително важен е, щото ако не продадат бомбите бюджета на оня тесния специалист с широк...капацитет ще го напълнат с дедовия

13

anon

преди 4 месеца

Идеологически опасен е

12

Анонимен

преди 4 месеца

Много важен момент ,ПП да се мазнат на сащ и Украйна

11

IQ 3.14

преди 4 месеца

кво да и е на осемдесет годишна конструкция. панелките ги "реновираха" щото ако ги бутнат ще трябва да обезщетяват жителите с жилища за общинска сметка, а така ще е "нещастен случай" или даже ще изкарат некой виновен.

10

Public enemies

преди 4 месеца

Правителството ни подкрепя Зилиенски, но е тотално безсилно и изпраща дефектни експлозиви, другото което може да прави е да срива стари съветски паметници, което задължително трябва да направи до 10 години ако не ги реставрира.

9

до 7-ми Айде, айде!

преди 4 месеца

Не било натягане. В Украйна взеха да бутат паметници миналата година, както и в Полша. За другаде нямам сведения. Баш натягане си е, натягане с напъване. В Австрия все още пазят паметника на Хитлер. Няма какво да говорим, т.н. "европейци" са всъщност зле прикрити фашисти, а нашите пък, за да се харесат на фашистите громят комунизма... 34 години след като е паднал режима. Няма какво да говорим повече, с натягане до никъде няма да стигнем, но по стар български обичай ще го разберем твърде късно.

8

3

преди 4 месеца

Анннааа ... Аз си мислех, *** са го сринали вече ... Щот наши показаха там бусчета мусчет кран мран ау ...

7

Анонимен

преди 4 месеца

Не е натягане бе юнак ВСИЧКИ СТРАНИ от източна Европа премахнаха комунистическите си паметници! Както преди години всички паметници на ,,хилядолетният Райх"

6

Анонимен

преди 4 месеца

Цялата държава е на алабала вие за един паметник ли се съмнявате да няма и там? Целия бюджет на Кокорчо също е ала-бала чики-мики и накрая ще отмени корпоративния данък и ДДС-то на ресторантите вместо да го направи 30%, да който има пари за ресторант няма да му пречи!

5

След днешното

преди 4 месеца

бясно мастурбиране на всички нео-либерали ще бъде доста смешно, ако се окаже действително, че е свален само временно за ремонт на постамента. Ако се окаже политически акт пък няма да е изненада, предполагам всички го очакваха. От натягане наще политици ще си счупят нещо :D

4

Анализ

преди 4 месеца

Огледът показва, че най-лесно ще е първо да се резне главата на оня с шмайзера и да се отнесе с крана. После самият шмайзер, после главата на оня ниския. Това са лесни за махане детайли - под главата е малко метал и може да се изреже лесно. В същото време тежестта ще намалее значително.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Е хубавото е, че вече го сриаха, нали