57

Пътят е УСА там ви е

преди 6 месеца

Ами тряба да се мисли къде,ще заселим запада и щатите?Може би на Марс.Защо вече някой ни казва къде да ходим и къде да живеем?!Много страно..Само вече чакам някой да ми звънне на вратата и ми каже,че е време да се застрелям!!!Кой да те да ни казват!!!??Явно нещо силно богу помазани трябва да са.Патките свършиха...не го ли разбраха тия хора!!!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли лошият запад нещо тормози Русия , ех ех горките руснаци .

55

Анонимен

преди 6 месеца

Руският президент Владимир Путин посети Казахстан и се срещна с Касим-Жомарт Токаев.

54

Инж+

преди 6 месеца

Всъщност болшевишката върхушка, от която и Лавров е част, съсипва РФ и я води към разпад. Както доведе до разпад СССР и СИВ. Тоя филм сме го гледали.

53

Христо Христов

преди 6 месеца

И за къф *** реве срещу "партньорите" си? САЩ що не реват?

52

Анонимен

преди 6 месеца

До 59 анонимеН.... есср 2 наистина ще се разпадне заради окрайна, защото дава безконтролно милиарди евро и оръжия, вместо да ги влага в икономиката...

51

Анонимен

преди 6 месеца

Държавите сами ще определят къде искат да бъдат. Фактите обаче показват, че всички бягат от рускат акочииина

50

Off

преди 6 месеца

руското квичене ще се увеличава.

49

АнонимеН

преди 6 месеца

СССР ФАЛИРА ЗАРАДИ УКРАЙНА И ЗА ТОВА СЕ РАЗПАДНА! ОПЕРАЦИЯТА ПО ОБЕЗОПАСЯВАНЕТО НА ЧЕРНОБИЛ БИЛА ТОЛКОВА СКЪПА , ЧЕ НАПРАВО СЕ СКАПАЛ СЪЮЗА КОЙТО БИЛ В ЛОШ ФИНАНСОВ МОМЕНТ ТОГАВА! СЕГА ПАК ЗАРАДИ УКРАЙНА ЩЕ СЕ СКАПЕ СССР2 И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ОТНОВО! 2024-ТА И 2025-ТА ЩЕ СА МНОГО ТЕЖКИ ГОДИНИ ЗА СССР2 И ИЗОБЩО НЕ ВИЗИРАМ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУКУКУВЦИ ТОЗИ РЕЖИМ ПРИКЛЮЧИ СЕГА СМЕ НА ЕТАП ЩЕ ИМА ЛИ РАЗПАД НА СССР2

48

Анонимен

преди 6 месеца

*** спри се, написал си десетина коментара, почини си, това няма да промени нищо в полза на работодателя ти фермер.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Има информация в немски медии, че в Мексико има огромни протести против удължаване на концесията на медодобивна фирма, собственик на Канада. Имало е блокиране на пътища и един мнаваш с колата си американски профсор е убил двама от екоактивистите. Има и друга информация, пак в немски медии, че производството на кобалтв Мароко за нуждите на електромобилите на БМВ е свързано с огромни щети за околната среда. Западът, както преди, третира всички други като източник на суровина евтина работна сила.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Дано успее, стискаме палци!

45

АнонимеН

преди 6 месеца

РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ОБЕЗЛИЧИ ПРЕД СВЕТА! МЕДВЕДЕВ ТРОЛАВРОВ И ПЕСКОВ СА ВЕЧЕ НИКОЙ! ОСТАНАХА САМО ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ ! А МАРИЯ ЗАХАРОВА Е ГОВОРИТЕЛ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ КОЕТО Я ПРАВИ ТОТАЛНО СМЕШНА! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАПЪЛНО ОБЕЗЛИЧЕНА ВЕЧЕ!

44

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците сами се изгониха от цял свят с тази брутална война за надмощие над съседа си. Сами накараха света да мрази Русия. Тепърва ще берат горчивите плодове на самоизолацията си.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Абе кво стана със специалните Африкански операции?? Нали щяха да приемат мама Расия, pycopoбите почнаха да играят танци Уака Уака тука ставаха африканци.. нещо не хавана дикиш там, ся почнаха с Ислямския свят . и там ще ударят греда съвсем скоро, pycopoбите нека не бързат да стават джихадисти

42

Ако на Казахстан им

преди 6 месеца

Се даде свободен избор без заплаха руската армия да нахлуе дали ще изберат Русия или запада ?

41

р

преди 6 месеца

Туй уродливото на снимката ще лети ли до Македония или и там не го искат?

40

Анонимен

преди 6 месеца

До МхмТо пък Турция като им предложи 90% та си инфлация и маанета на всяка капачка ще цъфнат и вържат. Виж какво и к предложи в Сирия и Либия.

39

Пълно падение

преди 6 месеца

Сега остава бай Медвед да си допие петата бутилка водка и да започне отново да плаши целия свят с ядрен апокалипсис и картинката ще бъде пълна.

38

Анонимен

преди 6 месеца

тука да се сърдят на китайците и на себе си