104

Анонимен

преди 6 месеца

Довиждане-ее Григорова! Когато се грижиш, за малките хора и искаш да затвориш чатните училища не си пращай дъщерята да учи архитектура в Италия ... Живей скромно като призоваваш за равенство и си изповядвай сделката в Равно поле на реална цена, а не спестявай от данъци и такси! Срамота!

103

Анонимен

преди 6 месеца

Как не се даваме като ДНЕС СОФИЯ ГЛАСУВА ЗА БКП ИЛИ ДС!НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК ГО Е ВЪЗПИТАВАЛ!ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СОЗИАЛИСТИ!НЯМАЛО ПРОБЛЕМ!ХАЙДЕ БЕ !РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕВРОПЕИСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ И НАШИТЕ КОМУНИСТИ СА ЖЕРТВИТЕ НА НАРОДНИЯ СЪД!УБИТИТЕ БЕЗ СЪД!ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ И ЧЕРНОБИЛ С ЕЖЕДНЕВНИ РАКОВО БОЛНИ! ДС И БКП УНИЖИХА БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЮБОВ КЪМ МОСКВА

102

Анонимен

преди 6 месеца

Ще обиждат на малки хора и крепостни селяни? БСП, които обложиха работещите с плоския данък? Много са изнагляли тези подобия на хора.

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Кольо Кубинеца 107. Откъде е тази информация, че тя е от глобалните лидери на Клаус Шваб?

100

Стар седесар

преди 6 месеца

До Анонимен 105 - - - Не се даваме, наборе! Не се даваме! Който има акъл е гласувал за Вили Лилков. Зтова в днешния балотаж ние не участваме.

99

Ибро

преди 6 месеца

Хай гласувайте, бе! Толкоз малко бюлетинки за унуката, бива ли тъй!

98

Кольо Кубинеца

преди 6 месеца

Ваня е млад глобален лидер от даскалото на Клаус Швааб глобалистка демек , следва АДЖЕНДА 2030 което значи унищожение на сегашният свят и начин на живот , Терзиевчо пък син мамин е дете на ДС-ар татко ... какъв избор за СОФИЯ е това !? Все предатели !?

97

Georgi

преди 6 месеца

Стани шеф :) подкрепя Григорова :)

96

Анонимен

преди 6 месеца

ОТ ПРЕХОДА ОСТАНАХМЕ БЕЗ КРАКА! ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ОТ СИНЯ СОФИЯ И МИТИНГА ПО ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ ВЕЧЕ СА С БАСТУНИ И КВАЛИФИЦИРАНИ КАТО БЕДНИ РАБОТЕЩИ И БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ!СЕГА имат ПРАВО НА ИЗБОР-ДС БКП!ТОВА КОЕТО ПИША ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТО ,ЗАЩОТО ИМАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ

95

Румен

преди 6 месеца

Ванче , Ванче . Комитета по Планиране на Народното Стопанство ли ще възстановяваш. Така беше в Социализма. Без ДДС . Без регистрирани фирми , само на общинска зависимост. Всичко на едро и на куп. Колхозници ли ще събираш да работа в кметство София.

94

Смех

преди 6 месеца

За кого гласувахте? "За мене си"

93

Голема коалиция

преди 6 месеца

Ванче с теб сме, че сме много изгладнели - Първанов, Малинов, комунисти, социалисти, ГЕРБ, ДПС, ИТН, ВМРО, Възраждане... Не ни спирайте кранчето. И ромския вот сме го подсигурили. За всички ще има дял от 2,5 млрд общински пари годишно. Не случайно устроихме тази завера с машините.

92

IZBORI

преди 6 месеца

Зеленски е дал пари за Кандидата на Тагарев в София .

91

Соц. Синдикалист

преди 6 месеца

Всички общински услуги трябва да станат общински за да може да се краде. Топлофикация София, Софийски имоти, Паркинги и гаражи са прекрасни примери как държавата успешно управлява общинския бизнес. А накрая пари нема,а данъкоплатците плащат разликата. Но пък правилните хора забогатяват.

90

Georgi

преди 6 месеца

Много наивност :) И единия и другия са :) Успешен избор :)

89

Медичи KIA-та

преди 6 месеца

Дават им пари в махлъта да гласуват, за под 50 лева не стават от масата.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Социалистка срещу Комунист

87

Купен вот бате

преди 6 месеца

Еха и лилавия венец ли е гласувал. Дано не са и дали пари в махлъта, а гласува по съвест.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Григорова за София без гей паради и побратимяване със Санкт Петербург.

85

до 135

преди 6 месеца

само той ли всичките патрЕоти от къде имат са откраднали по точната дума толкова милиона