Общ преглед
Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова отново бе сред първите гласуващи на местните избори и пусна бюлетината си в 7:30 часа в 94-то СУ "Димитър Страшимиров" в кв. "Христо Ботев".

"Гласувах за демократичен град, свободен от корпоративни зависимости. Гласувах за град без омраза, в който може да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми кампания. Сега смятам, че кандидатите трябва да млъкнат, за да могат да говорят избирателите", заяви Григорова след гласуването.

Според кандидата за кмет на БСП и „Обединена левица“ технологията на гласуване няма никакво значение. „Който както иска, но нека да гласува“, посочи тя, след като пусна хартиената си бюлетина в 94-то СУ „Димитър Страшимиров“.

Гласувах с чувство на надежда, заредена от ентусиазма и енергията, която виждам у хората – на пазара, на работното им място, на улицата. Силно се надявам днес хората да намерят мотив да отидат до урните и да са разбрали, че от тях зависят следващите 4 години, каза още Григорова.

Кандидатът за кмет на столицата подчерта, че сега е времето, когато гражданите трябва да разберат какво наистина е демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар