24

Анонимен

преди 7 месеца

Еее, Плевен цяло лято кара на тоя режим, пък не прочетох да го пишат. Вода от 5 до 1 ч, понякога и по-малко, и после от 17 до 23 ч. Ама, както пишат по-долу, трябва да се свиква, тренират ни.

23

Айша от Сливен

преди 7 месеца

Таман ш моат влюбените през ноща да са подмиват като свършат....

22

Реалист

преди 7 месеца

Колко помпени станции и нови водопроводи са изградени за последните 34 години, ами язовири, болници, училища, спортни зали, паркове, АЕЦ, ПАВЕЦ, за жп изобщо няма да говорим. С факти само ще Ви говоря, защото силата е в тях, никой не може да оспори провала за 34 години във всяко едно отношение! Искам господа демократите да почнете и да изброявате какво е построено от 1989 до сега, защото преди това мога да изброявам цяла седмица. Силата е в истината. Чакам да изброявате!

21

Урко

преди 7 месеца

Да се забрани миенето по автомивките и поливането на тревата по богатите къщя. Кой туй нещо автомивка за 2 лв. всека седмица...50лв да стане и три пъти в годината стига! Къпане, пране 1 път седмично стига! Тоалетните казанчета да се пускат през човек Басейни и прочие да се запечатат....

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 5 __ НЕ СИ ДАВАТЕ ВОДАТА НА ПЛЕВЕН ЗАЩОТО ВОДОХВАЩАНЕТО "ЧЕРНИ ОСЪМ" Е ОБЩ ПРОЕКТ РЕАЛИЗИРАН ОТ ДВАТА ОКРЪГА ЛОВЕЧ И ПЛЕВЕН ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ,КАТО ВОДАТА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ПРОПОЦИОНАЛНО. И В МОМЕНТА ПЛЕВЕН Е НА СЪЩИЯТ РЕЖИМ КАТО ЛОВЕЧ.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Друго си е.. при БСП.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Манекенката в Милано ще стане спонсор споко от утре е в общината с хасан

17

Анонимен

преди 7 месеца

Защо само Ловеч е на режим? Защо Плевен не е, като общо се водоснабдяват от Черни Осъм?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Предизборен туризъм вик го правят всяка година.На Минчо Казанджиев глупоститте

15

Анонимен

преди 7 месеца

София нее Бълтария да си върви в САЩ свобода за България

14

Анонимен

преди 7 месеца

ама и да вземат да ги оградят с вишки и бодлива тел да не бягат, че ей сега ще ми се надомъкнат в София!

13

Стар-помним

преди 7 месеца

Социализмът се завръща!Старите помним и знаем как се живее без вода ,с бидоните в банята!Режимът в много градове си беше ежедневие!......Но младите ,като бачкатора го удрят на полика!

12

БАЧКАТОР

преди 7 месеца

Честито!Видими резултати от управлението на ГЕРБ.Нали много могат и знаят?Да седят без вода щом искат мутри да продължат да ги управляват.Но иначе ББ много направи.Нито веднъж не сме чули от него стратегия за развитието на д-вата, а само зали,магистрали,църкви,университети?,училища и т.н.

11

Свобода

преди 7 месеца

И независимост за Мизия баста докрадохте ни

10

Анонимен

преди 7 месеца

Гошо...Тъпoтo, впечатлението ти от града няма да е пълно, ако не посетиш Бастилията и не се разходиш с кола по уличките на ж.к. Диваковец.

9

Анонимен

преди 7 месеца

"За догодина ще има възможност да бъдат отпуснати един милиард лева за реконструкция на водопроводи", каза алчниятСъбевски, на който не му стигат по 5 лв за м3. С други думи: водата, която той за 4 секунди взима безплатно от нашата обща природа, на мен ми я продава за 5 лева.

8

Един от промяната

преди 7 месеца

Няма да се оплаквате да не ви пратим в газа - поне не ви бомбандират кво повече искатеНямали вода ток болнициАма ха капризи

7

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

В Ловеч до...сега не съм ходил,но като си оправят...водата,обещавам да отида,поне да мина през...покрития мост.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Кой пие вода бе братко водата, съдържа ми кроби само ракия

5

Лч

преди 7 месеца

И това на фона, че Ловеч е в момента е намалял с 3/4 от населението си от преди 1989, ако не и повече, а фабриките и заводите не работят... Некадърното управление уби хубавия ни град, сега по улиците е жалка картина...