25

Анонимен

преди 6 месеца

Никой няма да излезе и да ви каже, че най-екологично е да си карате старата кола докато ви върши работа и да купувате дрехи втора употреба, просто зелената мафия целта и е не да спаси планетата, а да генерира печалби на корпорациите.

24

Защо ли?

преди 6 месеца

В същото време на цената на такъв автомобил британците спокойно биха могли да си купят електрическа кола, но тази тенденция все още не е широко разпространена.А никой не прави анализ и проучване защо?

23

бл.134 в Зап. парк

преди 6 месеца

Голяма работа ! Украйнците ще платят сметката ! Слуги на Америка

22

До 15

преди 6 месеца

Ти си гледай в БГ как е не се притеснявай за англичаните какви коли ще карат и дали ще имат пари за ядене . Защото ако тук няма ядене повярвай ми в бг ще е само гробища

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 24, самият ти въпрос доказва, че си на ниско ниво и не ти е дадено да знаеш. Живей си там долу и мълчи. Не струваш!

20

Анонимен

преди 6 месеца

много обичам еко терористи да ми казват от какво имам нужда

19

До 23

преди 6 месеца

Ти пък къде се слагаш при богатите, Танче?

18

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

Тази статия е пореден пасквил без никакъв смисъл: "3/4 от новите всъдеходи са регистрирани на жителите от града, въпреки че за тази категория от населението подобни коли не са нужни." Т.е. отивам купувам си СУВ и някой някъде решава, че не ми е нужен? Я пак? Все богатите са ви проблем. Лошата новина е, че дори и всички богати да изчезнат мистериозно, бедните няма да станат богати! Бедността е начин на живот и бедните си го харесват така. Освен, че нямат и капацитет!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Глупости на търкалета!!! А батерията на електрическите автомобили какво замърсяване предизвикват, докато бъдат произведени? И колко са опасни за природата отпадъчните вече негодни за ползване батерии? Това удобно се пропуска. Всичко е политика и изгода за някой. Въобще като чуя че някой е много загрижен за хората, вече съм убедена че това е лъжа.Токова много може да се направи за да живеят хората по-добре и по-здравословно, но не е удобно и печелившо. И съответно не се прави.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Ингилизите техният премиер скоро ще ги научи как се яде ориз с шепи.Може и рикши да ги научи как да теглят...

15

itso до 12

преди 6 месеца

Ами преди пътния данък на колата се плащаше според въглеродните емисии на колата, преди 4 години обаче някакви индуси в парламента решиха че всички коли с двигатели трябва да плащат един и същи данък - 160 паунда. Имам една тойнотка на 12 години пазя я като очите си защото е по старите правила първа категория и не плащам и пени за нея.

14

5.7 Hemi

преди 6 месеца

А ако са произведени от нашите евроатлантически партньори, нали не не са опасни? Ако някой каже, че са опасни, значи е хибриден руски агент, агент на Путин и получава копейки.

13

Англия

преди 6 месеца

се напулни с индуси, скоро индийския ще стане официален език там, кво ви пречи да започнете да крате тротинетки като индусите и без това обедняхте страшно, скоро не за автомобили ами и за храна няма да имате пари

12

Анонимен

преди 6 месеца

Пръднах. Навън съм. Аз съм позор

11

Анонимен

преди 6 месеца

миии там нали имаше евро-мевро пет шест седем осем двайси трийси ... ко стана?

10

Майстора

преди 6 месеца

Новоизлюпените тоталитарни еко-социалистчета взеха да гледат кой имал "нужда" и кой карал повече, пък кой можел да си избере каквото според тях е добре, а не според него. Кога да чакаме лагерите? За екопрестъпници? Учете се от историята, че вече е съвсем известно и проверено накъде води този водовъртеж!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Имам пред вид проксита на всяка власт. Другояче казано дупе-давците!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Нов електромобил произвежда пет пъти повече плашило-ужким-опасен въглероден диоксид (CO2) от пет-десет годишен автомобил. Понеже тези "електрически беземисионни автомобили" не растат по дърветата. Изискват купища ресурси за производството си. А ако се самозапали безпричинно - екото изгаря с токсичен пушек. А за да се зареждат безполезните електроиграчки, ще трябва да се създаде нов капацитет на енергопреносната мрежа, двоен на сегашния. МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ медни кабели. ЕКОЛОГИЧНО

7

Анонимен

преди 6 месеца

Прокситата на властта не трябва да наминават 10%. Иначе държавата умира и става пустиня.

6

Анонимен

преди 6 месеца

За жени като вас има специални седалки!