33

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Това ли е най-новия виц?

32

Анонимен

преди 7 месеца

До 32...А да, забравих,,освободителните" ...

31

карачанаков

преди 7 месеца

Днес е вилик ден ,днес е празник на ВСС ,днес празнува и ХВЪРЧИЛОТО и се чудя с какво ще ни изненада ще направи някое кръгче с някой МИГ или ще врътне 2/3 коремни ,а че ще оплюе управляващите въобще няма да е изненада

30

До 27

преди 7 месеца

Ти в какви филми си се вкарал бе човек "фашистките армии на Путин" ??? Съвсем са ти промили мозъка!

29

Инж+

преди 7 месеца

РР съсипа ВВС, а сега на паради се пъчи??? Да го закопат в един МиГ 29 - вместо ковчег. То и без това за друго не стават!!!

28

Вярно ли е,

преди 7 месеца

Че на церемонията минали маршируващи войници държащи плакати на Ф16.

27

Анонимен

преди 7 месеца

До 28...35000 загинали руснаци по официална информация....Според тебе от какво са загинали бе Оли* офрен...

26

1914

преди 7 месеца

До Анонимен 27....къде видя война бе орко, *** да се биеш като е война

25

Анонимен

преди 7 месеца

До 25...Тагаренко не е ,подарил" самолети на Украйна А участва в кампанията за възпиране на фашистките армии на Путин.Война е Ако още не си разбрал.

24

Анонимен

преди 7 месеца

До 22....Явно не си живял по комунизма за да ръсиш не бивалици Явно не си видял как живяха комунистическите ръководители.В какви разкошни резиденции растяха техните деца.А за народа празна идеология.Но това не се учи Вижда се

23

Анонимен

преди 7 месеца

Това някаква подигравка ли е? Тагаренко подари 20 наши изтребителя Су-25 на Украйна. Сега на парада може да пуска хартиени самолетчета. Национален предател! Дано да има съд за такива като теб.

22

Тъжно и смешно

преди 7 месеца

Радев- одобрен от решетников, президент на българия е номер едно по собствените му думи, като патриот. Няма държава в света, в която президента и е посочен , като подходящ от резидент на КГБ и не се срамува от това. Това е падение и позор.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са демонстрационните полети? Или със снимки на чертежи на F-таралясници не стават демонстрации?

20

ПроСоТо

преди 7 месеца

до 14:...-Бавноразвиващ ли си?...Какво написах,какво си "прочел" ?!?!...Не ти ли е неудобно,че си като героя на Мирча Кришан-оня с краставицата?..Героя му и той-..-Каквото и да го питаш,запява мантрата за краставицата..Така и ТИ и СТАДОТО твои събратя :..-Напише ли някой нещо,несъвпадащо с мантрите ви,и веднага:..Хоп,влизат "камуняга","русороб",разбира се Путин и ей такива..Аз се радвам,че сте толкова обезмозъчени,че не можете да схванете колко сте жалки...Продължавайте така!

19

Неразбрал

преди 7 месеца

*** и такава ли имало? Аз мислех, че самолетите ни са само на чертежи и че разни чужди пилоти ни охраняват? Пък то сме имали собствена авиация?

18

Анонимен

преди 7 месеца

Българска авиация може и да няма.Обаче русофила българин никога няма да стане И самолети да му дадат Той ще бърза да предаде на На Москва Рони фалшиви сълзи за българската авиация.Ако има възможност България от картата на Света ще премахне.Русофила подиграва и присмива всичко българско .А се кланя на една вмирисана мумия в мавзолея на Червения болшевишки площад

17

Тагаренко

преди 7 месеца

Българска авиация няма и няма да има! Ще я правим филиал на украинската! Слава Украина!

16

Ужас

преди 7 месеца

Ако някой бе казал на др живков , че комунистите вече ще се молят в синагогата - живков щеше да е умрял още преди -60 г

15

Анонимен

преди 7 месеца

България има традиция в военната авиация.Тя не е от вчера.Само дето Радеф празнуват българската авиация от началото на 9 септември 1944 г.В това е разликата.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Каква авиация бе Радев? Какво празнувате точно? Има няма 5 самолета? Нелепо.