11

Анонимен

преди 7 месеца

Идва със свободното време и свободния избор!

10

Анонимен

преди 7 месеца

8 до 10, съгласих се :D Всяка гимнастика е полезна, особено онази която не стресира тялото. От бягане 5км няма смисъл. Вървенето е идеалния вариант за упражнение...и креватната гимнастика, разбира се. Но комбинирането на двете, диета без въглехидрати и (креватна) гимнастика е най-добрия лечител.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 8 И креватна гимнастика! Не го пиша на шега. Хора, които имат редовен, активен и пълноценен полов живот изразходват повече енергия и практикувайки го натоварват различни мускулни групи, което е чудесна гимнастика - не само изгаря мазнини, но и оформя фигурата. Освен това създава добро настроение и самочувствие, което не е без значение.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Не се тормозете за неща, които не зависят от вас! Осигурете си почивка и лично време!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Защо лъжете хората гняссажийски гниддди?! Натрупването на мазнините, както и всички модерни болести, като диабет, инсулинова резистентност, уголемен мазен черен дроб, деменция, инсулт/инфаркт и др. са директна причина от приемането на модерните рафинирани въглехидрати и Западното хранене. Хляб, картофи, ориз, захар, бира и всичко което съдържа тези въглехидрати е отрова. Начина да се отървете от тези болести е нисковъглехидратно хранене. Не хапчета, не терапии, не доктори, а ХРАНАТА! +движение!

6

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ ПРЕЯЖДАЙТЕ !

5

Киро Брейка

преди 7 месеца

Не се движете, не тренирайте и спазвайте яко диети и ще отслабнете, тъпанариии с тъпанариии мързеливи!

4

за да

преди 7 месеца

До тренировки не се губи мускулна маса освен калориен дефицити тренировки трябва да се приемат около 1,8 гр протеин на 1кг от теглото. протеина предотвратява разграждането на собстените мускули и засища.помага и приема на Л карнитин 1500-2000мг на ден.

3

тренировки

преди 7 месеца

Тялото (мускулите) винаги предпочитат енергията, която се получава лесно и бързо от въглехидратите. Затова, ако те са в излишък въпреки усилените ви тренировки, мускулите ви ще предпочитат да горят "лесното гориво"-въглехидратите вместо мазнините, които ще останат незасегнати. Затова е добре въглехидратите да бъдат в лек дефицит. Но понеже има риск след тяхното изгаряне, да се премине към втория източник по реда-протеините, добре е да се приемат малко протеини преди или по време на тренировката.

2

тренировки

преди 7 месеца

Калориен дефицит. Аеробни упражнения (вкарват в кръвта много кислород, а той гори мазнините! Това се постига чрез формулата за пулса, който трябва да се поддържа от- до- в определени граници, изчислени по специална формула). Силовите упражнения във фитнеса не горят много мазнини, както аеробните тренировки. Но изграждат мускули, които от своя страна изразходват допълнително енергия и така се разграждат и мазнините.

1

Анонимен

преди 7 месеца

мазнините в ханща и бедрата не са страшни, страшни са по тумбака, както е на снимката.Защото са затлъстели вътрепните органи и хормоналният баланс е нарушен, Включително при мъжете с шкембета,