33

Ангелина

преди 9 месеца

МВР Монтана ,трябва да се "прочисти" напълно от престъпниците и убийците ,които участват в ОПГ от всякакъв характер и обслужват лични и на политико- икономическите кръгове интереси..Това важи и за останалите институции в малките градове превърнати от ГЕРБ и компания във феодални бастиони на зависимости и обвързаности от всякакъв характер .МВР и не само са се превърнали във "фамилни фирми" - работещи на едно и също място "родственици до девето коляно и ...сватотатство "...

32

Интересно

преди 9 месеца

всички тръбят че МВР е деполитизирано , но 30 години ударно който дойде на власт, прави политически назначения .. да си спомним как Мавъра произведе генерал Наско

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ба направоказвай че се върши чистка и да се въргалят по земята от яд. Кво им влизаш филма на тия като им се обясняваш? Ха!

30

Ментора бай Иван

преди 9 месеца

Какво каза тоя момък ? Ние не правим чистка ,а замяна с наши хора! Може и да е прав ,защото мафия под чистка разбира да го очисти ,т.е. да го утрепе!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя няма ли да се обръсне най-сетне? Полубрадясала мутра!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Категорично няма да правим коалиция с Бойко Борисов и Пеевски - кълнем се! Мутрите в затвора! Кълнем се! Ще ви оправим за 800 дни!

27

Радослав

преди 9 месеца

Ако 70% от МВР се съкрати още днес,никой няма да забележи разликата освен бюджета, защото разходите по това МВР ще паднат значително! Уволнете всичко което е с размерите на малка луна и има собствено гравитационното поле, уволнете връзкарите, Симоните които изпълняват ролята фикус и метреси на бандити и оставете 20% от МВР, но все хора които искат да работят и им увеличете тройно заплатите! Така хем служителите ще са доволни от заплатите си, хем бюджета ще е по малък и ще има резултати!

26

Я па я..!

преди 9 месеца

Разбира се че няма чистка. Има невиждан метеж.

25

О чуден

преди 9 месеца

А защо не се върши чистка и да се закрие това МВР което си е една бирническа банда за пълнене на вечно крадения бюджет и собствения джоб на башибозука от гащници!?

24

Радослав

преди 9 месеца

В МВР толкова пъти сменяха началниците, че имам чувството, че всички 60-80000 които работят в системата са били началници в един или друг момент, а резултатите са катастрофални! Толкова е разплуто, че прилича на средностатистическия милиционер изкаран посред лято на улицата, а именно 300 килограмов, потен *** който пудри и търси сянка където да се скрие и да люпи семки!

23

Анонимен

преди 9 месеца

А трябва!

22

ББ

преди 9 месеца

Тоз голям виц каза

21

Анонимен

преди 9 месеца

Не бе изобщо, не се извършва чистка и тоя е същия като изгонените слага свои хора за да има ала бала както про100то го каза.

20

Реформа и съкращения

преди 9 месеца

А не ПОДМЯНА! ОСТАВКА!!!!

19

ХаХаХаААААААА

преди 9 месеца

Точно обратното на това, което приказва. 60 000 милювци на държавна хранилка. Там са на куп и пожарникари и гражданска и кой ли не.... Репресивен апарат с най-големия бюджет!!!! И резултат нула! Реформа и съкращения!!!!!!

18

Зозо

преди 9 месеца

Записът се изпълнява. Ще правим избори с наше МВР. ОСТАВКА!!! ВЕДНАГА!!!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Щом не е чистка смени ги в средата на Ноември тогава. Защото факта, че го правиш сега показва ясно на всички избиратели, че следваш предварителния план, който чухме неотдавна. И проблема не е, че се сменят хора на тия постове, има нужда от реформа в МВР, проблема е, че това в момента са политически назначения, които не обслужват интересите на народа.

16

До 10-то

преди 9 месеца

Пак си ял от пицата на КирчУ! 33 години демокрация,краварски бази и банани! Ква Русия те гони,дженди?!?

15

Хк

преди 9 месеца

За пенсия и заплата в Мвр няма чистка за другите да

14

Мхм...

преди 9 месеца

КАТЕГОРИЧНО не ти вярвам,п0длог0!