114

ЗаПознат

преди 9 месеца

"Това позволи на телекомуникационните оператори да съхраняват аудиозаписи на всички обаждания и текстови съобщения за шест месеца и интернет трафик за един месец" - и в Европа и Щатите е такова изискването. "За да борим тероризЪма" е оправданието.

113

Холмс

преди 9 месеца

..боя се, за момента в който това почне да се случва с противниците му ...

112

бухахахахаха

преди 9 месеца

баси прозтите журрналя, умрял от "арест" на сърцето и ко? Сигурно са му го изтръгнали за да го арестуват а? бухахахаха безобразни неграмотни препписсвачи :)))

111

Анонимен

преди 9 месеца

До 126 - А има ли?

110

Анонимен

преди 9 месеца

Имал сърдечен арест, ама точната причина за смъртта ще бъде установена по-късно. Ами пишете като се установи какво е, защо ни пишете сега НЕподготвени?

109

1

преди 9 месеца

црУ действа

108

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е крайно време да се прибира в реалната си родина Русия, близо десет години ги мъчат тези хора и това население, какво ли не преживяха, единствено руснаците, които са един народ с украинците, им помагат, европейските държави също страдат от русофобията и конфликта в Украйна, крайно време е , Украйна да се прибира в реалната си родина Русия и да настъпи мир и просперитет. Трябва! Така е най-разумно и добре за всички!

107

Анонимен

преди 9 месеца

Коломойски: "Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на "Независимата". 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях."

106

Анонимен

преди 9 месеца

Коломойски: "Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на "Независимата". 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу <html>лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях."

105

Анонимен

преди 9 месеца

поредната глупост

104

Анонимен

преди 9 месеца

Някой да не си помисли, че путин има нещо общо с това убийство?

103

ЯА

преди 9 месеца

Нашите руски братя искат да ни прилапат черноморието,чета изказване на руски депутат. БОЛИ ПАТ.КАТА ЗА БЪЛГАРИЯ.Трябва да си много *** гамен за да ги защитаваш,убиват, грабят и първите които ще си заминат са предателите от *** и БСП. Да си ходят там в РУZia и да ни оставят да си живеем свободни тук. Стига толкова диктатура, хиляди измряха по лагерите на кой му трябва това!Българина си играе с огъня не знае нищо за руснаците и за живота им.Само повтарят като папагали...Русия...Росия.

102

Анонимен

преди 9 месеца

В Лвов са унищожени голям брой полски и немски наемници. По потвърдени данни на 6 юли в резултат на групов удар с далекобойно високоточно оръжие с морско базиране са били унищожени голям брой полски и германски наемници на територията на Академията на сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна в Лвов. Общо по време на специалната военна операция са унищожени около 4990 чуждестранни зомбинацита. Други 4910 зомбинаемници избягаха от районите на бойните действия, напускайки територията на Украйна.

101

Анонимен

преди 9 месеца

директорът на Националната банка Степан Кубив евреин; ръководителят на президентската администрация Сергей Пашински евреин; основни кандидати за президент Юлия Тимошенко (Циля Капителман) еврейка; Виталий Кличко (Етинзон) баща евреин; Олег Тягнибок (Фротман) евреин по майка; Дмитрий (Авдим) ?рош евреин, хасид.Всички олигарси на Украйна са евреи: И. Коломойски, Е. Хурвиц, Г. Боголюбов, П. Порошенко, Д. Фирташ, С. Левочкин, В. Гайдук, В. Немировский, К. Жеваго, В. Пинчук, Е. Прутник, Р. Ахметов, А. Мартинов, В. Костелман, Е. Сигал, Б. Колесников, А. Елдман, Ф. Шпиг, Н. Шуфрич, А. Р

100

Анонимен

преди 9 месеца

В Германия знамето на ЛГБТ се издигна над Райхстага. Берлин активно се подготвяше за ЛГБТ парада, който беше в Деня на св.Кристофър (CSD). Това е ежегодно шествие в чест на успехите срещу дискриминацията срещу членовете на г;е;й общността. "Знамето на дъгата вече се вее и над Райхстага", написа в Туитър Катрин Гьоринг-Екард, вицепрезидент на германския Бундестаг.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Зомбинацита с БМП влетяха в цистерна за гориво. В Константиновка (временно под контрола на въоръжените сили на Украйна) украински войници влетяха в цистерна с гориво. В резултат на това бяха унищожени запасите от гориво и бойният личен състав в БМП-то.

98

3

преди 9 месеца

В района на Новоданиловка армейските въздушни удари унищожиха танк и бойни бронирани машини, а също така удариха места, където се събраха зомбита в райони северно от Приютное. Екипажът на зенитно-ракетния комплекс "Оса" свали безпилотен летателен апарат "Фурия".

97

2

преди 9 месеца

В Запорожка посока след въздушно разузнаване и артилерийски огън е унищожена зомбирана по натовски стандарт ДРГ в района на Луговское. както и буксирната гаубица Мста-Б в района на Темировка. Три зомби вълни бяха отбити в посока Работино. Унищожени са танкове, БМП и зомбирана биомаса, включително с използването на тежки огнехвъргачни системи "Солнцепек". Екипажи на противотанкови ракетни системи унищожиха танк, няколко бойни машини на пехотата Брадли и пикап със зомбинацита в района на Малая Токмачка.

96

1

преди 9 месеца

Изявление на ръководителя на пресцентъра на групировката "Восток" на 23.07.2023 г. В южно-донецкото направление предните части на групата войски "Восток", подкрепени от артилерия, осуетиха вражеска атака в района североизточно от Урожайное. След като претърпяха загуби, зомбитата се оттеглиха. &#9643;&#65039;По време на контрабатарейния бой е унищожен минохвъргачен екипаж в района на Пречистовка. Силите на армейската авиация са нанесли огневи поражения на зомбитата на киевският наркокартел в Старомайорски и Урожайное.

95

Паню Баирски

преди 9 месеца

И Путин, и другите убийци покрай него ще си намерят майстора, ще умрат като кучета!