277

Анонимен

преди 10 месеца

289 - прочети статията на Георги Марков "САЩ ПОХАРЧИХА ЗЕЛЕНСКИ. УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА Е ВЪВ НАТО" във Гугъл новини, и ще видиш истериците. А по надолу от статията има една снимка която показва всичко. Самотен, със увиснали ДЖУКИ, едно зелено отритнато човече.

276

Някой

преди 10 месеца

А САЩ разбра ли, че времето работи срещу тях?

275

Анонимен

преди 10 месеца

LMAAAO коментарите "Путин изхаби половината си ресурси вече" Дпбреее бееее, калкулатпра. Чесно Евроатлантиците сте без капка мозък, единственото което ви помага да фунционирате е пумия пт ленефи катп ***.бг

274

До 282

преди 10 месеца

А не ти ли идва на ум, че ако се стигне дотам, руснаците ще си предадат доброволно ядрените оръжия - и за да не се охарчват за транспорт Китай и САЩ, ще им ги пратят на собствен ход?

273

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Гледате ли каква руска истерия става в социалните мрежи след срещата на НАТО?

272

Руско позорище

преди 10 месеца

Затворникът Пригожин за два дни превзе милионния град Ростов,арестува целия военен щаб на Югоизточния военен окръг и свали 6-7 въртолета и самолета на Космическите Сили,убивайки руските пилоти.Цяла крепостна Русия му пляска,даже в Ростов го посрещнаха като освободител с хляб,сол и цветя.Путин се разбяга с цялата си банда по всички посоки на Света.После бившият готвач си събра гавазите и замина за Беларус,а Путин продължава да му пляска.

271

Анонимен

преди 10 месеца

До джо Господинчо, вземи и се образовай малко. Аз съм чел годишните сатистики на Украйна по райони от 1993 година до 2013 и там са написали хората точно с колко милиарда гривни всяка година са дотирали Донбас. Вие се доверявате само на руските фейк източници и си оставате глухи и слепи за цял живот.

270

До САЩ

преди 10 месеца

Така си мислиха и Наполеон и Хитлер...

269

Анонимен

преди 10 месеца

До 283: Някои от нас умеят и да търсят информация в интернет, а не само да преписват и повтарят "мъдрости" от днес, дневник, медиапул, капитал и прочие пропагандни псевдосайтове.

268

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 281 Невярни твърдения внушавани от тъпaнарската руска пропаганда. Донбас е районът който години наред е дотиран от Украйна. Без дсотациите този район не може да се издържа. След руската окупация от 2014 Русия продължи да дотира Донбас с милиарди рубли и набиваше в главите на тъпaнарите и русофилите че завладяла елдорадото на Украйнал

267

Краят е близо

преди 10 месеца

Няма начин Русия да не разбере че дните и са преброени. САЩ и Китай в тайна договорка да денуклеизират Русия. За всички е ясно че властта в Русия е в пълен разпад след метежа на Пригожин. Вагнер фактически е завладяла базата "Воронеж 45" където се съхраняват стратегически ядрени бойни глави. Това е причината в спешен порядък да започнат преговори за отнемане на ядреното оръжие на Русия. САЩ и НАТО ще отговарят за ЯО до Урал, а Китай за ЯО на изток от Урал.

266

Анонимен

преди 10 месеца

До 272: Източна Украйна наистина е богата на ресурси, но това е второстепенно от икономическа гледна точка, далеч по-важното е, че там са грубо около 80 % от индустрията и от БВП преди началото на СВО. На практика Украйна без Донбас и прилежащите области е парче земя (с изключение на Киев може би) на ниво Африка. Не че Русия влезе затова, но останалата част на този етап би била излишна, ако се гледаше икономическа полза. А от нея се иска просто да стои мирна и да не бъде въоръжавана от НАТО.

265

Да ви светна

преди 10 месеца

Само преди месец в Сибир бяха разконсервирани складовете с ракети със среден обсег на действие и ядрените бойни глави за тях! Не по малко от 50 000 броя произведени по времето на СССР!

264

Анонимен

преди 10 месеца

До 277: Много просто бе, умнокрасив: спираш да четеш глупости, правиш анализ на наличните факти и сметките излизат.

263

Да те светна!

преди 10 месеца

До Анонимен 277: руснаците имат 1 052 000 бр. от 152-mm ядрен снаряд 3БВ3 и 1 023 000 бр. от 203-mm ядрен снаряд 3БВ2. Изстрелват се на разстояние от 18 до 30 km. от САУ: 2С19 Мста-С, 2С3 Акация и 2С7 Пион които са налични сега на фронта. Скоро ще стане голямо мазало защото мощността на 3БВ3 е 2,5 килотона тротилов еквивалент. Разработени са от РФЯЦ-ВНИИТФ академик Евгений Иванович Забабахин в град Снежинск. Отделно разполагат с над 1 088 000 бр. 240-mm ядрена мина 3БВ4.

262

Анонимен

преди 10 месеца

Един *** пример: Русия е загубила 2500 танка до момента, а може да произвежда 200 годишно, как ще му излезнат сметките на Путин, не знам.

261

НАПРОТИВ !!!

преди 10 месеца

Времето работи за Русия! Руснаците чак сега разбраха какви лицемери са запада и повече няма да се ловят на приказки от рода да се съкращават ядрените оръжия! С времето Русия ще си възстанови ядрения арсенал на СССР и даже ще го надгради като качи в космоса ядрени бойни глави и след 20 години ще сме свидетели на ядрен апокалипсис който ще сложи край на човечеството! Дали ви харесва или не! Няма значение! Лицемерния запад ще си получи заслуженото!!!

260

Анонимен

преди 10 месеца

Това е ясно като бял ден, Путин вече изхарчи половината от наличните му резерви, а и оръжията свършват много по-бързо от произвеждането им. Рано или късно ще дойде края.

259

Анонимен

преди 10 месеца

в западна укропия не *** нищо цялото богатствр е источна укропия не им дадоха да си направят република сега загубиха всичо дори и повече неонациското око ненаситно ще убиват народа си осем десет процента народа си руски

258

Слава на Русия

преди 10 месеца

Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.