18

Анонимен

преди 10 месеца

До 22 Като гледам Украйна няма достъп до Крим, от което следва, че е руски. Логично е, нали патенце сладко.

17

Анонимен

преди 10 месеца

До: номер 17 (Fena)Напротив, подкрепят ги!!! Иначе какво правеше Костя Копейкин изтипосан до Мутрафонова в руското посолство?Държава, обявила ни за враг, а той се мазни на тая шпионка?ПФУ, че гадно!!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Крим е руски, какъв да е? - предизборен дебат - Рублен Радеф

15

Тонката

преди 10 месеца

Стига вече с тази Украина.И те не са цвете за мирисане.Не си спазват подписанни документи.после Руснаците виновни

14

Анонимен

преди 10 месеца

Без да съм генерал ми е пределно ясно, че преговори за граници от 1991 няма как да има. Защото базите в Крим са от критично значение за сигурността на Русия. И тя по скоро ще потопи света в кръв, отколкото да ги даде. Това го осъзнават САЩ, тяхната цел е отслабване на Русия и колкото по дълго продължава тази война за тях е бонус. Не им дреме за никакви граници и знаят къде са червените линии. Но останалите са просто полезни ид...и. Като този чичка, например.

13

gogo

преди 10 месеца

Абе женчо, ТИ внимавай с приказките, че ще те намеря

12

Fena

преди 10 месеца

До 12. Да, за радост наистина обществото не е раздвоено. Много хора знаят какво са направили руснаците за нас и нямат нищо против тях. Повтарям: не ги подкрепят,но не ги мразят. Защото си има причини:Всичко в енергетиката и в промишлеността е руско. Руснаци са учили операторите на АЕЦ,на ЕРП,на ЕСО, на Булгаргаз като са стояли до тях няколко години и са ги държали за ръчичките.Руснаци са газифицирали ТЕЦ София.АЕЦ и Булгаргаз само са давали по 1млрд годишно. А за Американския ТЕЦ - да питаме ли?

11

анонимен

преди 10 месеца

Внимават да не огорчат Америка и да не похвалят Русия. За Украйна нито САЩ, нито ЕС трябва да бъдат компрометирани, а те се компрометираха достатъчно.

10

анонимен

преди 10 месеца

Хващам се за заглавието на новината. Валентин Радев (пиша му първото име, за да се уточни, че не говоря за президента) e прав, че трябва да се внимава, но и в двете посоки. За война никога не бива да се внимава само в едната посока. Знам кои партии не внимаваха нито какво говорят, нито какво решават, когато САЩ си водеше войни къде ли не. СДС, ГЕРБ, НДСВ винаги са правели услуги на Америка. Войната в Косово, войната в Ирак, размириците в Афганистан. Всички партии, без изключение, внимаваха.

9

Гоги

преди 10 месеца

Копейки,има ли за нещо да не ви е виновен Запада и САЩ? Сериозно питам. Под всяка статия за войната без значение каква,чета в коментарите : Сащ това,Запада онова,Нато защо,ЕС какво и т.н. Верно ли толкова сляпо и безрезервно вярвате ,че Путин е светец? Поне малко не се ли замисляте? Убеден съм,че такива слепци са само няколко копейки тук и с VPN създават илюзия,че са много. Изключено да има толкова слепци в България

8

Fena

преди 10 месеца

До 7. В голяма грешка си, че руснаците са вдигали оръжие срещу нас. Всъщност, може само да се надяваме да не прибират военния оркестър от отпуска, че ни е спукана работата. Всъщност, оказва се че всичко е пари: Вагнер взимат по 3500 долара плюс амнистия за затворниците. В Украйна мизата е стигнала до 800 долара на ден! Цял свят се записват за доброволци. Всичко е пари, за съжаление - няма патриоти, няма военнолюбци, няма миротворци. Плащаш и хората се бият.

7

Анонимен

преди 10 месеца

разбира се че можем да дадем повече от боеприпаси - трябва да дадем човешки мат'рял за фронта!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Америка тъкмо по този начин зомбира Окрайна като постави американски марионетки и им проми мозъците на Укрите. Ние вървим по същия път лошото е, че нямаме армия и ще ни смачкат за нула време. Окрайна няма потенциал да продължи да воюва сащ ще намалят доставките защото ще влязат в предизборна кампания. Точно, че до нас има война и трябва да сме по обрани защото никой няма да ни защити повярвайте фантасмагориите за колективната защита са само на написани. Прочетете за член 5 той не гарантира нищо.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Питате дали сме военнолюбци...То е същото да питате СССР дали са военнолюбци за това , че са спрели Хитлер да завладее Европа.Оръжие се дига за война.Но оръжие се дига и за отбрана.Питсте, дали българина дига оръжие за война.Питсйтр го защо тогава е сигнал оръжие против Хитлер Майър, онзи да не е дигал оръжие срещу нас А СССР питайте ли защо дигна оръжие срещу България.Макър ние да не сме дигали срещу тях....

4

Анонимен

преди 10 месеца

5, 'като прочетете името Радев в заглавие и почвате да се пените' -- щом е с фамилията Радев/а значи емекере

3

Г

преди 10 месеца

Абе 2, ако беше прочетл първо статията, щеше да разбереш че не става въпрос за президента а за Валентин Радев. Вече като прочетете името Радев в заглавие и почвате да се пените без да мислите като програмирани сте.

2

Накратко :

преди 10 месеца

Всички жълтопаветни военолюбци начело с Тюдор Магаренко с жълтосиния парцццал на профила да се включат лично е контраофанзивата на зеленясалия др0гар и да превземат Москва! Мир и неутралитет на България!

1

да де, но

преди 10 месеца

Посолството ги инсталира точно, за да говорят така войнствено. Те са марионетки, не говорят с техни думи, а с думите от Козяк.