8

Анонимен

преди 10 месеца

Най-големите крадци са на жълтите павета и ни се усмихват от телевизорите през ден!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Като ги пускат от затворите, така ще е, нали им се отчитат.

6

Свиреп

преди 10 месеца

Калиев перманганат, алуминиев прах под формата на "бронзов лак" /1 към 7 се прави/, батерийка и счупено внимателно стъкълце на крушка. Отваря дебелия портфейл и остава без ръчички. Аз не съм бил в дома си! На 300 километра съм бил!

5

Анонимен

преди 10 месеца

"хай секюрити" направо падам от такива неграмотници, експерт бил.

4

ЧСИ 828

преди 10 месеца

От тая терористична държава, по голям крадец няма.

3

Анонимен

преди 10 месеца

От вкъщи няма какво да ми откраднат. Да, имам 3 OLED екрана, но няма кой да се засили телевизори да краде. Има и хай енд техника каква ли не. Най-многото лаптопа да ми задигнат- застраховано е всичко, дреме ми. Данните ми са на облака. А вкъщи не могат и да влязат такъв тип крадци, които крадат техника. Видят ли вратата и ключалката, отказват се- тествано и работи. А тия крадци, които могат да влязат, няма какво да ми вземат и те го знаят :) Затова няма и да влязат ни то у нас, нито на вилата.

2

Най-сигурният начин

преди 10 месеца

С по два питбула или добермана в антрето, обучени да охраняват. Дори на вратата на апратамента може да залепиш картинка, на която е нарисувано такова куче, като предупреждение за кандидат-апаша, защото той евентуално може да не знае азбуката. Ако все пак реши да разбие бравата, влизането ще е на негова отговорност.

1

Когато

преди 10 месеца

влезе крадец/ци те трябва да отварят било чекмеджета, било вратички на мебелите за да ровят. Е, мен като ме няма, зареждам на няколко места системи, та който бръкне ще остане поне без пръсти. Да върди да се оплаква на който иска.