121

преди 15 години

Kitaicite SA pravi, tova "Dano da jivee6 v interesni vremena" ne e kitaisko BLAGOPOJELANIE, a kitaisko PROKLIATIE.Samo informiram. Sus zdrave, kolega :)

120

ECOM

преди 15 години

Вече повече от две години българо-английската компания ЕКОМ БЪЛГАРИЯ се опитва да построи уникален завод за на отпадъци, който на 100% да преработва твърдите битови отпадъци и да ги превръща в ценни суровини, като електричество, органична тор, както и да произвежда органично чисти зеленчуци, отглеждани в хидропонна среда. Със сигурост твърдя, че няма подобно предложение. С този проект е запознат много отдавна и заместник-министъра на околната среда г-н Георгиев, дори има и папка при себе си, която явно отлежава за по-добри времена. Компанията направи предложение на община Добрич за построяване на завода със собствена инвестиция, възлизаща на 40 милиона евро, като дава дял на общината, без тя да вложи и една стотинка в това. Оказа се, че след дълго мотаене, отлагане и обещания, всичко това се провали, тъй като според вътрешни източници се нарушават определени интереси - на едни фирми, които получават пари от общината за вършене на нищо, но явно баницата е толкова добре разпределена, че на никой не му пука за здравето на обществото, за вредните диоксини, а по-важното е да си получават под масата парите, пък като свърши мандата - да ги харчат извън България. Също така не им пука, че общината ще печели, важното е, че те няма да напълнят личните си сметки.Ако Ви интересува повече, напишете в гугъл еком българия и се уверете сами. Пак там можете да намерите и контактите с нас. Ако се намери една читава община в България, моля пишете на: ecombulgaria***gmail.com или се свържете с нас. Готови сме и сме отворени за преговори.

119

преди 15 години

Мутрата Бойко Борисов просто не прави нищо за доброто на град София, няма и да направи, защото е некадърен и мързелив!

118

Георги

преди 15 години

Абе, то и предният пост - 116, не е цвете, ама нравоучителната ти лекция трябваше да е издържана, за да хване дикиш. Още на децата им казват да си изядат кашата. И като го чуеш наистина звучи както си го написала. Само че оттогава е минало достатъчно време, за да проумееш, че се пише "изяЖ". А колкото до Бате Бойко - едва ли някой разумен човек се заблуждава, че той би решил някакви, каквито и да е проблеми на България. А, какъвто е скандалджия, най-много да създаде нови, въпреки че си имаме достатъчно. От многото плямпорковци май остана само Костов, който поне свърши доста неща като беше на власт. Но пък него достатъчно го очерниха, че да се разчита на сериозен резултат на изборите. Не са прави китайците - на мен лично ми омръзна да живея в интересни времена.

117

Yana

преди 15 години

Може ли,обясни ми,в едно просто изречение и в едно обръщение да допуснеш две грешки!?Изяш си дипломата,преглътни водица,скрий се и замълчи!

116

Mainata

преди 15 години

Ще ви сипне бат Бойко с големия черпак, вашто семе долно комунистическо!

115

do 103

преди 15 години

човек който пише "те първа" слага етикет ***.Без коментар.Този правопис сигурно е резултат от руско потекло.

114

laki10

преди 15 години

toia mafiot da si misli za pari4kite ot stoikov i gergov,kova4ki i t.n mnoo sa .da si sledi smetkite po luksenburg i shveicaria da ne se stopiavat da rastat.da im se radva kato 4i4o skru4.da ne se pravi na mnogo zaiteresovan za bokluka na sofia.

113

edin vic

преди 15 години

Първанов: "Борисов се провали"

112

bbb

преди 15 години

BOIKO MA4KAI NARED

111

ivan

преди 15 години

Geto ,no skoro i kam Borovo

110

Гоце Първанооглу

преди 15 години

Гоце Първанооглу re4e i otse4e

109

do 108

преди 15 години

a be *** sega kakvo gleda6 misli6 4e 6te stane po zle li

108

преди 15 години

izberete si boiko za ministyr eh che siir shte gledam... Togava Pyrvanovite izcepki shte vi se vijdat kato gradina s rozi... SLed 4 godini pak shte e BSP :P

107

преди 15 години

Първанов: "Борисов се провали"колко тъпо звучат тези думи от устата на човек който също се е провалил. Аз даже не знам какво е направил изобщо, освен да изнася речи

106

той

преди 15 години

Тези дето плюят кмета за ***,със сигурност си хвърлят отпадъците през балкона и сядат да плюят пред компютъра.Изключение правят тези,които го правят за пари.

105

Мунчо

преди 15 години

"Борисов се провали"-каза агент Гоце Първанооглу ефенди,прибирайки парите от "бизнесмена" Стойков,прибрани от САПАРД.

104

преди 15 години

Защо навиквате Бат Бойко? Ами човека няма АВАНТА от *** и за това чака някой друг да му свърши работата. Тоя , ГЛАМАВИЯ, седнал до него не го бива за нищо и явно, че някой извън китките (гербери) трябва да се нагърби. Бат Бойко е по големите неща и по големите локуми.

103

preso

преди 15 години

ей хора ама вие сериозно ли мислите че получовека ББ може да направи каквото и да е освен да реве и да се бие в гърдите като горила,оставете го първанов той е пътник но този *** ББ се очертава да ни управлява те първа,какво като няма да е избран от бабички а от

102

преди 15 години

Aбе не знак какво са оравили тия тримата,ама двамата им треперят краката и не могат да стоят прави,а Първанов го боли зaдниka и не може да седне :)))