118

Динев

преди 1 година

Да си гледат работата ,тясна е им територията,малко са изкопаеми те че ще седна сега да ги съжелявам ох горките,да си работят земята а там всичко пустее ходил съм там по дървените им села с черни пътища с алкохолици и болни бабушки

117

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужи. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

116

И Радеф е същият

преди 1 година

А преди два дена и Лукашенко се върна от оня свят, бил е забелязан в МИЛЕКС 2023

115

Анонимka Урсола

преди 1 година

що за дъно ударихме в БЪЛГАРИЯ, медиите вече се оцапаха яко по кълките!

114

Анонимен

преди 1 година

Време е всички НПО-то и чуждестранното финансиране на български медии да бъде обявено извън Закона.

113

Ирония

преди 1 година

А ние тук се чувстваме чудесно с катастрофи, насилие и безнаказаност..

112

Анонимен

преди 1 година

Поредния фейк и понеже е голямо нещастие да живееш в Русия етническите рускоговорящи немци, които са отишли в Германия.с официална покана и са там от 30 години масово се завръщат в Русия. И въобще тенденцията е масово от Европа и Америка да се завръщат. Ако не вярвате, ютуб е фрашкан свидеа, че хората се връщат преди западът окончателно да фалира. Америка е пред дефолт, а срине ли се кравария, ще повлече всичко останало.

111

Джордже Балашевич

преди 1 година

А ние българите сме изключително щастливи, след като членувайки в тези два "братски" съюза, стигнахме състояние на нирвана, като най-болни, най-неграмотни и бедни и първи по смъртност. И, между другото, незнам колко са нещастни руснаците, но храната при тях е достъпна и качествена, а консумативите са стотинки. Писна ми от драскачи, натегачи, които пишат простотии!

110

Руснак

преди 1 година

След като прочетох заглавието на тая *** статия работата вече ми е ясна на сто процента,сащ им плаща яко на българските "медий" като този *** да плюят само Русия че е лоша а истината в друга изгнилият запад вече фалирал и е в смъртна агония!!!

109

Анонимен

преди 1 година

Абе, как си позволявате - Наркоман Зельо укроп фашистки

108

Анонимен

преди 1 година

Китай помоли западните посолства и международните организации да не използват външните стени на сградите си в Пекин за "политическа пропаганда". Редица западни посолства издигнаха плакати с украинското знаме и надписи на китайски и английски език, призоваващи за подкрепа на Украйна. Преди седмица китайското външно министерство им изпрати уведомление, в което призова да не се допуска "възникване на конфликти между държавите", а също така посочи необходимостта "да се спазват китайските закони и постановления", предаде "Киодо".

107

Анонимен

преди 1 година

Либерастите със сигурност не са щастливи.

106

МАРИЯ

преди 1 година

С тая евтина пропаганда само увеличават подкрепата за Русия !

105

АНГЕЛ

преди 1 година

Не Русия е пред фалит а САЩ. Одобрението за Путин в Русия е 80% . Тези думички са които сте писали ги търсят Американците не Руснаците !

104

Анонимен

преди 1 година

Путин е циpкa на газа на Русия!

103

Анонимен

преди 1 година

Значи немат яйцa от щастливи кoкoшки!

102

Анонимен

преди 1 година

Предположението че Русия е феникс е симптом на депресия и признание за упадъка на магучая!

101

Анонимен

преди 1 година

Е па руснаците не са про'с'таци и роби като европейците.

100

Истина

преди 1 година

то и ние не сме щастливи, но освен да вземем пуканки и да глеаме театъра на прокуратурата, парламента и останалите политици от 1вия ред няма какво да се направи. Изборите просто ти дават възможност да избереш други лошо актьори, но не може да избереш добри политици защото там честни и почтенни хора няма! Никой уважаващ себе си няма да отиде да стане политик сега, там са само кукли на конци!

99

гз

преди 1 година

търсенето в гугъла показва , че европееца се къпе в злато