287

Анонимен

преди 1 година

Изглежда на еврогейците им е по-нервно. Всички вкупом се втурнаха да обясняват, че 9-ти май бил ден на Европа. Може и на Европа да е, но преди това е ден на ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА. Просто Европа се опитва да открадне празника на Русия, която освободи цяла Европа.

286

Хаха

преди 1 година

На другарят вулвин му е нервно защото знае ,че му е за последно!

285

Анонимен

преди 1 година

Така е. Президентът Путин е пряк наследник на Червената Армия, която победи нацистка Германия и освободи народите от кафявата чyмa. Честит Ден на Победата!

284

Анонимен

преди 1 година

И с основание!

283

Анонимен

преди 1 година

Над Киев с американската система Патриот беше унищожена прехвалената хиперзвукова Х47М2 Кинжал. Ракета Патриот я посрещна и я разпиля на тенекии, впоследствие намерени в Шевченковски, Голосеевски, Днепровски, Подолски и Соломенски райони.

282

Вервайте

преди 1 година

Путин щял да се появи по телевизори и да си чете речта за 9ти май от разстояние. Както е по плана на специалната операция.

281

АМИ ВРЕМЕ Е ...

преди 1 година

...УКРАЙНА ДА БЪДЕ ПРИЕТА В НАТО ---И ВОЙНАТА ДА ЗАВЪРШИ!.../ натам отива работата../....АКО ИМ СТИСКА НА РАШКИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ЯДРЕНА ВОЙНА...ХА,ХА,ХААА..

280

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ РУСИЯ НА УКРАЙНА Е ПОРТРЕТА НА КАДИРОВ

279

дедо Груйо

преди 1 година

А дано джуджето да бъде откровено от своите.

278

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки с цялата си азиатска орда!Проклет да е!

277

Анонимен

преди 1 година

Походът на Безсмъртния полк от ВСВ се отменя понеже вече ако бъде провеждан, ще е заради ветераните от специалната военна операция в Украйна. Ако изобщо останат такива..

276

Анонимен

преди 1 година

Утре москва ще бъде засипана от изненди. Московчани да се крият по мазетата.

275

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали ще остане някой, който да проведе така наречената контраофанзива.

274

Анонимен

преди 1 година

Снощи Украйна беше смазана от бомбандировки. Днес продължават!

273

Олимпий Панов

преди 1 година

Да го диша укропитекия заедно с евроатлантическите драскачи

272

Лудото Ленче

преди 1 година

Защо ни карате да четем предписаното от" The Guardian " ?!?? Това си е повръщня ! Или е "DW"...или е" Reuters "....Защо ни набутвате словесните диарии на западната преса какво пише за Русия ?!?? Те ли имат най-правилното мнение ?!?? Защо вие преписвачите не се хванете да напишете истината ?!?? Определено гореспоменатите "медии" не я отразяват и пишат едностранно против Русия !!! Омръзна ми да слушам и чета западната гледна точка за Русия !!! Лъжи и манипулации от сутрин до мрак !!!

271

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

НИКАЙ НЕ МУ СЕ УМИРА---ОСВЕН НА ЗАТВОРНИЦИТЕ ЗА ДА СПАСЯТ КОЖИТЕ ОТ НАКАЗАНИЕТО !...ХОРАТА С ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ ---НИКОГА НЕ УМИРАТ ДОБРОВОЛНО!ПУТИН ---СЪЩО , ЗАТОВА ЯДРЕНИЯ МУ БЛЪФ Е ПЪЛНО "МЕНТЕ", ОСОБЕННО КОГАТО ПОЧТИ ЦЕЛАТА МУ ФАМИЛИЯ Е НА ЗАПАД!

270

УКРАЙНА --В НАТО!

преди 1 година

СЕГА Е МОМЕНТА !!!!!!!!!!!!!!!!

269

Крайно време е ..

преди 1 година

УКРАЙНА ДА СТАНЕ ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА НАТО!!!!!! ВЕЧЕ , ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА --ЧЕ ЯДРЕНИЯ РЕКЕТ НА ПУТИНЕ Е ЕДИН ОГРОМЕН БЛЪФ!....НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ УМИРА ОТ ЯДРЕНА СМЪРТ, ---ОСОБЕННО С ПАРИТЕ И БОГАТСТВАТА НА ПУТИН И ШАЙКАТА МУ!!!!!БОГАТИТЕ---НЕ ИСКАТ ДА УМИРАТ!!!!!..., УМИРАТ САМО БЕДНИТЕ ---ЗА ДА СИ ИЗКАРАТ ХЛЯБА ИЛИ ДА ЗАБОГАТЕЯТ ЕВЕНТУАЛНО...!

268

Анонимен

преди 1 година

Путин, Лавров, Пригожин, Медведев, Кадиров трябва да бъдат ликвидирани от руснаците. От никой друг. Само те имат правото да се саморазправят с империалистическата клика, която ги забърка в тази война и хвърли децата им на заколение за интересите на имперския фашизъм.