281

Анонимен

преди 1 година

Не България., а предателите български. Поименно!

280

...

преди 1 година

Е сега вече ги уплашихме руснаците. Дръжте се още малко, братя украинци българският аерофлот идва да ви освободи. Чак до Камчатка ще ги изтласкване и ще ги удавим в морето.И само да попитам- това контранастъпление го слушаме година вече. Май ги мързи.

279

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Аз съм ЗА да дадем и новите f-16 на Украйна. Ако остане нещо от тях - ще ни ги върнат, ако не остане - няма да ни трябват.

278

Анонимен

преди 1 година

ПридателииииииииииииИиИИИКи!

277

Сата НАТО

преди 1 година

Това са руски фейкове за укрепване позицията на националния предател Радев.

276

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости!Кой е тоя луд,дето ще си оголи въздушното пространство,и да предостави целия си арсенал на друга държава?

275

Анонимен

преди 1 година

А кога евроатлантическите бедни плъ'х'ове ще съберат пари като естонците да купят ф16 за украйна? Кога? Евроатлантическете бедни плъ'х'ове могат единствено да раздават каквото наследиха от комунистите. ПП. Даже поляците не раздават, а продават.

274

Анонимен

преди 1 година

Жалки журналистчета!!

273

Анонимен

преди 1 година

Стига сте кряскали рублофили! Извадили от контекста на статията датата 23 февруари и почнаха с халюцинациите си. Като се прочете целия материал става ясно, се говори за тази година защото Ф-16 трябва да ни се доставят най-рано 2024та. Ама кой да чете! Важно е да си смучем факти от пръстите.

272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 300. Баш за тая година си става въпрос.

271

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, уточнете, че става въпрос за февруари миналата година, когато умнокрасивите се разпореждаха с държавата.

270

Поредната опорка

преди 1 година

Помните ли преди години, когато Румен Радев стана Президент (2016-17), го нападаха, че лобирал за Грипен. Предизвиквам и сега някой да намери и ЕДНО изказване в полза на Грипен. Тогава един извади "документ" от МО, в който Радев ги "хвали" като Командир на ВВС. Оказа се...това било страницата с "предимствата на Грипен". Има страница "недостатъци". Имаше такива и за F-16 и Юрофайтър. Понеже излезе истината, оня бързо си го прибраха от ГЕРБ. И сега така-дайте целия докумет да видиме ;)

269

До 295 Евросексуален

преди 1 година

Сигурно от малък са ти рабити сегментите и сега буталото в цилиндъра ти клапча

268

до 290

преди 1 година

То е руския червей не е мечка. И скоро ще бъде стъпкан

267

Евросексуален

преди 1 година

Защо да не ги дадем? Трябва да ги дадем. Заради Украйна! Не може да не ги дадем, щом ни ги искат! На нас не ни трябва съветска техника. Ни сме в ЕС и НАТО.

266

Нострадамус

преди 1 година

Армията, авиацията, флотът, ракетни системи и войски, доброто въоръжение са скъпи и имат нужда от интелигентни и отлично обучени военни.Съвременната армия е скъпо удоволствие.Недалновидните ни политици и глупавите им решения, унищожиха не само армията ни. Унищожиха всичко в държавата.Така, че замислете се кой искате да е в управлението на България. Иначе ще има избори след изборите и все едни и същи са на първо и второ място. Същите тези, които ни унищожават.

265

Ако спим

преди 1 година

Лека-полека зелените чорапи ще ни вкарат във войната.

264

Анонимен

преди 1 година

Е нали противниците на Радев тръбяха че бил русофил. Е русофил ли е, не разбира се. А да мислят какво говорят. Бг има верен съюзник и той е САЩ.

263

Анонимен

преди 1 година

Спрете се *** или мечка ще ви гази, както Украйна! Бомбите на вашите къщи ще падат и ревовете ви няма да ги спрат или да спасят децата ви от ужаса на войната. Лайте си в къщи на масата и по-тихичко

262

Да бе!

преди 1 година

При липса на самолети за охраняване на въздушното пространство, НАТО осигурява нуждаещата се съюзническа държава със самолети от партньорските държави. Иначе, файловете изтекли в Twitter са кремълски фейк, на който не трябва да се вярва.