110

Анонимен

преди 1 година

Същото се случи и с българския опозиционер Васил Божков, сега и с американския опозиционер Доналд Тръмп...не виждам никаква разлика. Във всички случаи става дума за еднолично управление. Само че единият иска да подчини целия свят на държавата си, другият защитава границите си от първия, а третия - прави, каквото му нареди първия.

109

Климбо

преди 1 година

Олигарсите в Русия,са като тукашните новобогаташи,след 1989-90 г-назначени от компартиите си.И който не слуша,не снася ,или се взема мноооого насериозно....

108

Иванов

преди 1 година

Голямата част от изброените ,така наречени опозиционери ,са обикновени доказани едри финансови престъпници,включително любимия ви Навални.Ще мине време и това ще бъде признато на световно ниво.Както в момента се случва Горбачов.Все повече анализатори говорят за -"Предателството на Горбачов".

107

до 117

преди 1 година

Пълна глупост си ти. Хабер си нямаш за кво говориш (пишеш)

106

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости! И що не пишете какво става сега с френските опозиционери, като се вижда от цял свят, че ги трепят като улицата, като кучета.

105

пасат тревица

преди 1 година

нали се раззеленява! ;)

104

123

преди 1 година

До Бай Дрън. Последния законно избран президент на Украйна е на власт в момента, предишния Порошенко не го знам къде е но най вероятно си е в Украйна. За разлика от в Русия , в Украйна президентите се избират. Понеже копейките не помните, ще ви напомня, че Путин не дойде на власт с избори , а беше назначен от пияницата Елцин, срещу ангажимент да не го закача. След което (както пише в статията) започна да избива опозицията, за да улесни "честното" си преизбиране.

103

плохо товарищи

преди 1 година

Русия се разлага и пропада. Свърши хубавия живот навън. Стойте си в родине и очаквайте още по-трудни времена мужики.

102

Анонимен

преди 1 година

С подобни статийки Днес.бг обижда читателите си. Ако западната публика поглъща като овче стадо такива промивки, българската не.

101

Бай Дрън

преди 1 година

А аз да попитам, къде са украинските опозиционери и къде е последният им законно избран президент. На тия въпроси ми отговорете западни другари, после ще продължим за Путин.

100

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Няма такава държава "Русия". Има "Руска Федерация", управлявана от Блатная Московия, и останалите васални области, в които с политически и военни средства се подтискат всички опити за самостоятелна администрация.

99

Панделний

преди 1 година

По последна информация, Навални се трансформира в затвора. Започва да му се уголемява таза, задното подбедрие, гърдите както и ***. Той се превръща в ........ Хи-Мен! :)))

98

Петата колона

преди 1 година

Западната пета колона дерелеира.

97

реването на краварит

преди 1 година

Почнаха игра със чужди агенти и останаха без агенти....

96

Гошо

преди 1 година

Г-жице Христова, много добре написана статия, но защо нищо не се споменава за милионите които получава Невални от службите на запад? Навални знаеше че ще го арестуват, защо беше нужно шоуто с връщането му в Русия? Той призовава от затвора, това ми прилича на мафия присъща на САЩ и Италия...

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/100 И у нас Луканов и марксисткия философ Желев говореа за "мирен преход", а сДС мюретата на БКП и ДС бламираха Дертлиев, когато искаше "лустрация" до 9то коляно. Затова сега и демокрацията ни е луканово-паси-ска...

94

Анонимен

преди 1 година

Руските опозиционери подкрепят войната и Путин за нея. Платените от запад мюрета врещят срещу войната и путин.

93

Анонимен

преди 1 година

До 101 Вярно ли ,а тия дето ги запалиха живи в Одеса не бяха ли опозиция на Киевска хунта,а някой от тях бяха и на Майдана през 2013г,но не и през февруари 2014..Ти какво очакваш,някой да плаща на разни да се правят на опозиция и после да разграбват ресурсите на Русия ли,да им дават газ и петрол за стотинки,щото на тях така им изнася.Всички искат така Русия да е слаба,а те да си разиграват коня,както на тях им изнася.А на макарон и компания да им нареждат,какво да правят.

92

Анонимен

преди 1 година

До "Никой не е господар на никой" - Хааа хаха хаха8

91

Анонимен

преди 1 година

Патриарх Кирил учи ,,демократите " в Русия да са послушни и смирени.....За пръв път чувам обаче , демократите да са си получили демокрацията чрез послушание.Няма наготово получена демокрация.Чрез послушание.Царизма в Русия учи на послушание Майор Кирил учи на послушание.Бойко Борисоф учи на послушание.Ако го слушате докато той говори , всичко ще ви се нареди.Без усилие.Само той ще ви ,,оправя"....