13

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да се четат книги но много от читателите ги четат и не изпълняват това което пише в книгата.

12

Е.Х.

преди 1 година

Елеазар Хараш...

11

?

преди 1 година

А къде е книгата "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота" на Дейл Карнеги? Определено си заслужава да я прочетете.

10

Deep Zone

преди 1 година

Щом не е на Кобилкина, Юли Тонкин и Габи от "Ергенът", няма да си я купя :D

9

Анонимен

преди 1 година

Пишеш книга озаглавена +как се става милионер", всички си я купуват заинтригувани и ти ставаш милионер. Това е най-прекия път към богатството-да напишеш книга със съвети.

8

Анонимен

преди 1 година

Еми така е бате - едни работят с горната глава , други с долна глава - всеки с "ъкъла" си

7

Победи стреса

преди 1 година

Аз се самоусъвършенствам в биенето на чкии. Управлявам ума тялото емоциите. Унищожих хроничната умора, стреса, депресията, тревожността. В момента съм станал професоналит в тази сложна практика и наука на личносно самоусъвършенстване.

6

Анонимен

преди 1 година

Боко е чел само Винету и пак е станал човек - ей го десетки години на въртеше на малкия си пръст - значиии има нещо в таз книга - некви мъдрости

5

Анонимен

преди 1 година

По-добрете четете Уейн Дайър - много повече ползи ще имате на практика от четенето на Коелю и всички ония, дето ви лъжат как се става милионер след като си станал такъв.

4

Анонимен

преди 1 година

на тез им викам че са от бандата на лаладжиите - то ако ставаше всички да сме богати и успели кой щеше да руча джабетата и да произвежда - или казано по друг начин - много вожд, много шеф, индианец йок - всички сме родени за шефове

3

Анонимен

преди 1 година

Повечето книги за самоусъвършенстване са не само безсмислени, но и направо вредни - авторите им лъжат хората, че проблемите им ще сеоправят с рецепта, дадена от някой със спорен опит и квалификация на безименен и неограничен кръг хора,всеки от които има различна проблематика, дължаща се на различни причини. Все едно да си лекувате "болките в корема" /които могат да са от най-разнообразен характер и причинители/ с обща рецепта, издадена от здравния министър.

2

Анонимен

преди 1 година

Ох милия, на ранна възраст станал милионер, щото пестял от закуски и сега се смята за достатъчно квалифициран да дава съвети на останалите как да си живеят живота.

1

Анонимен

преди 1 година

23 мотивиращи цитата на Ричард Брансън========малко по- късно=======Ракетната компания "Върджин орбит" (Virgin Orbit) на британския милиардер сър Ричард Брансън обяви, че ще съкрати 85% от персонала си, след като не успя да осигури нови инвестиции, съобщи Би Би Си