59

Спокойно

преди 1 година

Като гледам проучванията 80% са за евроатлантическите партии, 10% са за Възраждане, Левица, БСП и т.н. Така че пътят на България е ясне. В ЕС И НАТО и против Русия. Русофилите никой не ги зачита вече, това са шепа хора, които са потънали в отчаяние и в собствената си скръб, че Русия е една бедна, мизерна и авторитарна държавица. Хайде много ви поздвави! Хахаха

58

dsadadad

преди 1 година

Както сам можеш да се направиш на клоун, никой не може да те направи

57

Анонимен

преди 1 година

С лопатите, как да се бият :)

56

Анонимен

преди 1 година

Оооо..неразумния русофиле..Поради что се срамиш да се наречеш европеец....Къде потулихте завещанието на вашите предци.Кой ви даде писменост Къде братята Кирил и Методий проповядваха първата писменост.Кой ви написа книгите.Които след това Москва открадна.

55

Анонимен

преди 1 година

Представям си някой обикновен човек ако напише толкова глупости както по надолу ще го изтррият на мига но нали е русофоб сорросоид сттои.

54

Анонимен

преди 1 година

Оооо..неразумния русофиле..Поради что се срамиш да се наречеш европеец.И говориш на азиатски езици.Царете наши, азиатци ли са?...Победите наши , азиатци ли са.Валта писменост от Азия ли иде....

53

Един от многото

преди 1 година

Поредната жалка пропаганда, типично за неолиберали. Създават си собствен свят и заживяват в него възприемайки го като истински. Украйна умира бавно и мъчително и губи страшно много хора и позиции, въпреки милиардите. Укрита, нито думичка не обелвате около изчезналите пари, за които разследваха Резников. Украйна няма как да спечели защото е пропита от корупция и далавери.

52

слаби та слаби

преди 1 година

Хитлер за година и 2 месеца завладя цяла Европа. Стана му скучно и тръгна към Москва. Единствето калпавите му съюзници талянците и ние го провалихме. А Рашата за година и половина 50кв навътре, а в Бахмут вече 6 месеца страдание. Е не става си тая държавица и това си е.

51

Анонимен

преди 1 година

Украйна е получила милиарди от Запада. Русофобите също са получили милиони. Може би дори милиарди.

50

Анонимен

преди 1 година

За недалновидния русофил , парите са първостепенно....Не невежи русофили....Не парите...Властта е първостепенно.След това , неразумни русофили идват и парите.Русия си копува власт Русия взима властта чрез подкупни хора Предатели.

49

Анонимен

преди 1 година

Русия си плаща за предатели Как мислите е построен ,,Руски поток"...Как Доган се способи с такива имоти и такова влияние Чрез пари.Идващи от Кремъл.Така че...русофили, не ми говорете за подкупничество

48

Един там

преди 1 година

До 57, я отваряй устата да ти пусна едно сутрешно в крилото гърло..

47

Анонимен

преди 1 година

Заглавието заблуждава. Точно украинските сили продължават с опитите да си върнат контрола над бахмут и авдеевка. Но са успешно утилизирани.

46

Анонимен

преди 1 година

До 50...Вие русофилите сте късогледи и слепи...Къде виждаш у България армия Такава каквато има Русия.България си е извоювала спокойствието Сега дори без армия , можем.Но това не е станало от само себе си.Хиляди са героизмите на българския войн.Много герои незнайни стоят зад тази ни свобода Лъжа проповядват русофилите и руските партии Че България е страна на подарените.

45

Анонимен

преди 1 година

"За коалиция ГЕРБ + Възраждане + ДПС + БСП" ........................................................... Игнорирайте гадните провокатори, които пишат подобни небивалици.

44

Анонимен

преди 1 година

общо до сега на укрите са дадени 33 милиарда - ако ги бяха дали лично разпределени на всеки човек те щяха изобщо да не си помислят да водят война

43

Анонимен

преди 1 година

Национална памет нямат единствено Русофобите. Те може да са българи може да са украинци или всякакви. Защото им се плаща да са русофоби.

42

и в турция опитите

преди 1 година

продължават

41

Анонимен

преди 1 година

До 44.....Какви те засяга Одрин За тебе и руските ти ,,братя " най важното е един град или област да бъдат превзети.Това ли е важното.Вие монголите така и не се европеизирахте.Не ви достига европейско мислене.Че не територията е важна А да има мир и разбирателство и свободно предвижване Това което е в Европейски съюз.Зсщо тогава Турция ще иска да влезе в ЕС.Нслу тогава Одрин ще стане европейски град Къде са ви руските схеми Вие само за войни говорите.

40

Анонимен

преди 1 година

"България си е извоювала най важното. Уважение сред съседите си" ----------------------- Това уважение най-силно се проявява от Северна Македония. Не само ни уважават, направо ни любят.