79

Анонимен

преди 1 година

Най-лесно е да превземеш Бахмут. Ра6исите поне 20 пъти са го правили. Муаххахааа

78

Бай Дрън

преди 1 година

Напоследък са о сводки от генщаба на украйна и две разузнавателни агенции- в Англия и САЩ. И това, което казват е...руснаците понасят много загуби.И тук идва въпроса, каква е целта на тая пропаганда. Тя е ясна. Целта е да се обезверят хората, живеещи в Русия, които евентуално могат да бъдат вербувани или мобилизирани за фронта. Това е голата истина, няма смисъл да четете подобни пропагандни статии.

77

Анонимен

преди 1 година

До 90 Е за тоя месец в Бахмут и Авдеевка украинците са с 10000 по-малко,а запада с 7-8 милиарда разход,така си върви мача и руснаците не бързат за никъде.

76

ХайлХимарс

преди 1 година

Бахмут е руски в болните мозъци на червените шушляци, но те нямат мозък 🧠. 22

75

Бухахахахха

преди 1 година

От един месец не съм влизал тук! Последно според росоробите,Бахмут беше руски преди месец.. Сега пак се мъчили да го превземат? Нали укрите бяха в котел? Хаххаахах евала на елитните Вагнер и на рашиската шит армия! Една година мъчат едно градче. Все котел,*** без огън под него.. Скоро росоробите няма да смеят да се покажат

74

Зозо

преди 1 година

И в Турция опитите продължават :))))))))))))))))))))))))))))))))

73

Анонимен

преди 1 година

Ако слушаш уркопитеците някакси печелят защото бавно ги завземат......

72

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм още по бавно ще го превземам. После ще отстъпя и пак баааавно ще го превзема и така до последния уркопитек бандеровец

71

Анонимен

преди 1 година

Е то опитите си продължават,ама без много зор,а пък колко по-дълго продължат запада харчи пари ,които все по-трудно изкарва и се харчат муниции,които все по-трудно произвежда.Така,че като се чете нещо трябва да се разбира точно обратното.

70

Анонимен

преди 1 година

Лъжа и измама! Тавариш Путин каза, че Бахмут е завладян преди нова година.

69

Бати

преди 1 година

Крим Луганск и Донбас бяха руски територии но когато почина Сталин през 53година Хрущов да се направи на много хубав и заздрави власта тези територии ги даде на украинците и близо седем милиона руснаци останаха там. Тогава имаше СССР.

68

Анонимен

преди 1 година

Сутрешен зелен плач на темата "дайте"

67

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са пратеници на монголския двор.Ханът на днешна Русия увещава ,пълно подчинение и закрила.В земите където има отпор , следват разрушения ,мор и принудителна асимилация.Отвлипания на малолетни.Депортация.

66

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са прикрити монголи.Поитиката която да предприели за асимилация няма да има успех.Военната инвазия няма да прикрият.Теритотиалната война не могат да прикрият.Всякакви опити с оправдания за християнски дълг са зле скалъпени лъжи от подземията на КГБ.

65

Анонимен

преди 1 година

Те тези опити са .... от 3 месеца слушаме за тях..

64

Анонимен

преди 1 година

слаби та слаби, Русия вече година и 1 месец воюва срещу целия с претенции за глобален отан и успешно го демилитаризира.

63

Даскал Кольо

преди 1 година

Пише се "многобройни жертви", а не "много бойни жертви". Ама така е , когато журналята вместо с главите си, работят с чичко Гугъл- преводач.

62

Анонимен

преди 1 година

До 78....2 милиона и половина българи са се изнесли да работят в Европа.Те са европейци Така , че посоката на България е ясна .Българите искат да живеят и работят в Европа.

61

Меди

преди 1 година

Абе, да не са спрели на Медведевчо водката. Тия дни е пропуснал да спомене, че ще унищожават света с ядрено оръжие, га че само тия имат. Водкаджии

60

Трагедия

преди 1 година

От руска страна са сложили чакало, а от безжалостната и безпощадна украинска страна насипват в капана хиляди нови и нови жертви, които да бъдат ликвидирани.