318

Анонимен

преди 1 година

Няма да има на края. Ще ни лъжат до последно. Едните ще викат че Киев победил а другите ще кажат че Кремъл победи !

317

Омбре

преди 1 година

То платени журналисти колкото искаш,,,,,,абе накрайо че видим кой кого,,,,,,е не бързайте толкова с изводите

316

Анонимен

преди 1 година

Вече 1 година русофилски лузъри и *** копират и постват едни и същи лишени от смисъл или логика банални глупости, съчинени от някой "гениален" мозък с две успоредни гънки по него... На какво основание се мислят за по-умни от хората на запад, които специално се занимават пряко с помощта за Украйна... и те не могат да кажат.Няколко бaбyина в несвяст бичат фалшиви лайкове на глупостите които пишат.

315

Рускитролей

преди 1 година

Версия 3.0.едно си баба знае това сибае. Е па тва е

314

Meн

преди 1 година

НАТО си дава бракуваните оръжия на Украйна като по този начин я прави длъжник. А САЩ се възползват да подновят арсенала на страните от НАТО. Това са милиарди долари които трябва да се платят както от страните членки така и от Украйна. Тотално подновяване на арсенала за страните членки и задлъжняване на Украйна за цяла вечност....

313

Българин

преди 1 година

Единствената причина САЩ да не са прекратили войната за 48 часа е, че оръжейната им индустрия печели милиарди от световната помощ, която се оказва на Украйна. От завзимането на освободените от руснаците пазари. И т.н. Интересът на САЩ е тази война да продължи.

312

Пак по опорката?

преди 1 година

До Я па я..!: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

311

Я па я..!

преди 1 година

Путин се е зарекъл да унищожи Русия и няма да се откаже.

310

Чичо Манчо

преди 1 година

Пет минути след изстрелването на американски ракети без ядрен заряд от суша ,въздух и море , Байдън ще предупреди Путин по директния телефон. Идва ме.

309

До по долния

преди 1 година

Демокрацията не е да дрънкаш глупост. Тове е дезинформация а тя е присъща за руската помийнаяма и както казваш сам-за Ким

308

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, Гардиън едно време се правеха на социалисти, бяха против въоръжаването и военните ескалации, сега и те воюват до последния украинец, без значение войната с Русия в каква мизерия вкара великото им кралство.

307

До превеждам

преди 1 година

Нямаме нужда нито от преводачи, нито пък от асистентакъллии. Превежда си някъде по на североизток

306

Превеждам

преди 1 година

Западният свят вижда една обединена Русия, което не е в нейн +. Съответно си намира враг в лицето на един човек - Путин и го повтаря до безкрай. А Русия не е Путин. Човека си пази държавата. Не я продава както "нашите" депутати. И понеже я пази е трън в очите на хората които печатат безразборно долари, за да доминират.

305

Eeeee

преди 1 година

Защо бавят Стелтовете към Кремъл?

304

лоби

преди 1 година

За целта направиха култ към личността на Зеленски.

303

НАТО

преди 1 година

е в състояние на ригор мортис

302

Ха-ха

преди 1 година

НАТО ще го лаnа четвъртит. Те май вече му поеха главата :)))

301

Анонимен

преди 1 година

Те НАТО са си във война с Русия,ама ползват украинци.Както се разбра украинската армия е била подготвяна и само пандемията ги забави,а Путин ги изпревари.Армията Украина се оказа най-силната в Европа,ама и това не стига срещу Русия.

300

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Точно обратното. Русия е изправена Пред битка с НАТО, които дори нямат кураж да я нападнат, а избиват по най - варварски начин невинни, като пушечно месо и пращат нелегалните имигранти под слогана "УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ" да паразитират на чужд гръб. Въпреки това обаче Русия все още печели войната и ще я спечели.

299

Анонимен

преди 1 година

Поредната платена пропаганда. Вече и на уличните кучета им е ясно, че сащ експлоатира европа чрез нато и и унищожава икономиката