12

Д. Николов

преди 1 година

А уж нямало да бъде политически протеста ,а имало представители на политически партии. А сега де?

11

Анонимен

преди 1 година

2023 може би ще бъде най-добрата година за България. Голяма е вероятността нашият враг Русия да се разпадне на части и парчета.

10

Чери

преди 1 година

Присъединявам се към протеста защото живея в Бургас, работя в сферата на строителството и съм наясно за безобразното поведение на "ВиК" ЕАД Бургас. Политиката е възложителите да изграждат със собствени средства мрежите им, а дружеството само прибира парсата и нищо срещу това.

9

Анонимен

преди 1 година

5: сигурно хотелите нищо не плащат. Много бързо забравихте хотела в София който от години не е плащал ток, закачен без електромер. Много бързо забравяте офцее

8

Анонимен

преди 1 година

искат оставка на този от ВИК със заплата 40,000лв на месец? Робите по добре да не навдигат глава докато плебейте царуват. Офцееее с протести до сега нищо не постигнахте 30г, нищо! Вместо протести се хванете и малко по сериозно започвате да пипате, тогава ще се усетят.

7

Запознат

преди 1 година

Какви жители?!? Здравко БигБрадъра, Живко Табаков, Емил Пейчев общински съветник от Царево син на ДС агент и др. Горе долу броят се на пъстите на двете ръце.

6

Пенсионер

преди 1 година

Ми добре. Няма лошо.Протестите са разрешени. Не е като едно време.

5

ВАЖНОТО Е БИЛО

преди 1 година

ДА ИМА ВОДА ЗА ХОТЕЛИТЕ > между другото хотелиерите плащат ли вода ?

4

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Алчността и завистливостта ви към хората от другите области на България ви се връща . Това е принципът : " Бог види и наказва ! " .

3

баба мара

преди 1 година

сега убедихте ли че трябва да се мисли по изборите бургас наи добрия град заживот герб и в симеонов те управляват областта къде са парите

2

Анонимен

преди 1 година

Ха строихте билдинги по 5-6 етажа и ги кръщават къщи за гости, протести няма. Когато вдигнаха хотели по целия бряг, също протести няма, напротив всички са доволни, че се развивал турцизми, демек далавера ще падне. Сега е късно, пийте бира като сте жадни, а за къпане - в морето. Малко ще поразбурате фекалиите, плуващи отгоре и става

1

555

преди 1 година

Хубав район на Бг, но населението там е мн тъпо, особено хората от Китен и Приморско