213

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Анонимен УКРАНАРКОМАТИ НАЦИСТИ ПО-ОПАСНИ ОТ ХИТЛЕРИСТИ ЗА ТЯХ САМО СЛАВНАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ й ТРЯБВА за 24 часа!

212

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До Е и ? ВСИЧКИ УКРОИЗВЕРГИ ДА НЕ СЕ ВЗИМАТ ПЛЕННИЦИ ! МОТИВА- ОКАЗВАНЕ НА СЪПРОТИВА! НА МРЪСНИКА МРЪСНИШКИ!

211

Анонимен

преди 1 година

Никой не се бие.Пълни глупости.Пускат само по въздуха докато не се откажат от НАТО и приемат условията за мир.Същото както направиха НАТО с Сърбия.

210

Хехе

преди 1 година

ЦВЕТЪТ НА РУСИЯ!!! Къде е сега онзи масов убиец Чикатило?Той щеше да е пътеводната им звезда! Просто не е за вярване какъв "купон" на руските изр.оди изпуска!?

209

Анонимен

преди 1 година

В армията на Укр се бият само херувимчета

208

И тези доброволци

преди 1 година

ще погребем.

207

Е

преди 1 година

Ха дано издържат шестте месеца, та да ги пуснат после да се разхождат свободно по тъмните улички на майка Русия !

206

Е и ?

преди 1 година

Зеленски още в първите дни на "специалната операция" освободи и въоръжи хиляди затворници ... Нямаше такава врява по медиите . Дори осъдения за държавна измяна Порошенко беше помилван и пуснат на свобода ..... То и в България да се наложи мобилизация на русофобите за да се помогне в победните атаки на Украйна и у нас ще се наложи затворници да изпращаме щото дори един русофоб няма да остане в страната .Всички ще се разбягат по чужбина ...

205

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца.Зелената марионетка само това си знае,ама вижда,че парите на запада ще спрат и тогава,ще излезе всичко наяве.Те украинците като изчерпат руските боеприпаси ще се чудят,с какво ще стрелят.Войната не е хубаво нещо,ама щом се стигна до там някой трябва да въдвори ред.Все още имат късмет,че Русия ги жали и гледа,колкото може по-малко жертви да има иначе тия ракети нямаше да са насочени само към енергийна инфраструктура.

204

Рейгън

преди 1 година

В армията на САЩ в опасните зони са само пандизчии, не се правете на 2.5 !Бройката е преувеличена, но когато в Украйна влязат наистина 50 000 затворници, тогава нещата наистина ще загрубеят.

203

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да са ужасни престъпленията им те са невинни душици в сравнение с Путин

202

Ефрейтор

преди 1 година

Че нормално, това съм сигорен че е по собствено желание,и аз да съм и аз бих избрал фронта пред руския кауш ! Не е като в европейските затвори като на курорт

201

Анонимен

преди 1 година

Изнасилвачите и канибалите са цветът на руската армия.

200

РККА

преди 1 година

Защо ми триете коментара бе Стандарт.Защото сте нацистиски *** нали.Сериозно ви говоря спрете да подкрепяте украинските нацисти,че лошо ви се пише.

199

Щтрафбат

преди 1 година

Битката е между два злодея . И нашата работа е да не ги оставим без оръжия.

198

Анонимен

преди 1 година

Сега фон Ланйнен трябва да даде на укрите 500 тона вазелин, че да си мажат трътките... Гледахте ли пранка на Вован и Лексус с оная пaчa, дето плешеше глупости за виагра и изнасилвания? Рубероидът си призна, че не знае дали е вярно, просто работат й била друга.

197

Анонимен

преди 1 година

Канибалът скоро ще стане герой на руската федерация. Нищо чудно да бъде един от моралните символи на руснаците в бъдеще.

196

Анонимен

преди 1 година

*** смело трият коментарии по въпроса / написани на литературен български/ но изказващи се неласкаво за др. Путин и сие. Е, хлябът на чорбаджиите трябва да се пази, така че хвалете съветската техника и плюйте Б.Б. и ви е гарантирано място като коментатор и предполагам при натрупани определен брой реда - получавате и премия / за заслуги/

195

Анонимен

преди 1 година

Не може само един канибал. Трябва да са поне двама да си правят компания.

194

РККА

преди 1 година

Скинарчета опичайте си ума и махайте гнусните нациски символи да не ви пратим в ада при Хитлер и компания.