17

Анонимен

преди 1 година

Стрелбата срещу българската граница и убийството на български граничар е нападение срещу българската държава. Министърът на МВР да си подаде оставката, веднага. Още днес. България трябва да затвори границата и да изпрати военни да охраняват границата. Да си спомним как започна войната с Гърция, по време на Балканските войни. С убийството на войник в граничната зона...

16

Covid_22

преди 1 година

Няма да кажат истинската причина смъртта, как и за какво е застрелян този полицай. Българските чиновници ще покрият нещата.

15

до трети т апанар

преди 1 година

До АнонименС ловна пушка е застгрелян в главата не четеш ли

14

Лакомо магаре

преди 1 година

Оградката за стотици милиони се усвои от гроб и псевдо патриотите,пробитите пътища също,стадиончета в села за милиони левове,къщи за гости за нашите хора и още и още...гарантирано от гроб(герб)

13

До магорето

преди 1 година

ГЕРБ ги няма он година и половина. Чашков закри гранични полицейски управления

12

Бог да го прости !

преди 1 година

Ама и Аз ще се изкоментирам ! Ако беше във група отт 10 човека със най модерната жилетка и автомат и раиостанция при тоя изстрел от засада пак щеше да е същото ! Въпроса е какво ще кажат турците за да можем да хванем логиката --до сега ей така някой отива до границата стреля във патрула и бяга това просто няма логика ! Има причина за това което е направил стрелеца скоро ще я знаеме !

11

Лакомо магаре

преди 1 година

Заради гробаджийската мафия измират хора!

10

Долу мутрите

преди 1 година

Лека му пръст на това младо момче,но всеки ден измират хора по пътищата и не само ,защото полицията ни е крайно корумпирана и неспособна.. има и изключения,ама в тая система трябва голяма метла,като се започне от началниците.

9

Анонимен

преди 1 година

Лека му пръст на полицаят! Но не може да се пази граница като на обиколка. Колеги на полицаят разказват, че това си е оглед, ходят само със стоп патрони, без никакво друго оборудване, даже май имат забрана да стрелят?! Иначе оградата на герб е като тяхното управление, скапана и пробита, но струваща много пари на България.

8

Тошо

преди 1 година

Голяма загуба на голям човек, поклон пред паметта му!

7

ПроСоТо

преди 1 година

Граничните полицаи ТРЯБВА да употребяват оръжие по-често!..Не може да стрелят по тях,а те да се молят:-"Ама господа,не така!Това е лошо!"..

6

?!?

преди 1 година

Герой за България, човек свършил своята работа с чест и без страх

5

До 4

преди 1 година

Има значение с какво оръжие е убит и какво са правели двамата братя там. Група мигранти в района е нямало. Дрога оше не е намерена. Да не става въпрос за договорка за пари???

4

Анонимен

преди 1 година

Докато немците не се напълнят с такива мигранти, няма да има решение. Те сега ги взимат всичките и разчитат така да си поддържат населението, което инак не се размножава. Хем не ги искат официално, хем не дават да ги спираме ефективно и да ползваме по- силни методи. А то така само да ги посрещаме по оградата... ефект нулев- тези афганци идват от война и наркотици, обръгнали са на битки и сурово отношение и ние тук сме смешни в очите им и по- скоро ще започнат да ни стрелят от презрение.

3

Анонимен

преди 1 година

Така са плакали за кръстоносците в Европа през средните векове.Какви ли не клевети срещу кръстоносците преживя Европа,за да се събуди един ден отново прегазена от исляма.

2

Анонимен

преди 1 година

С какво оръжие е убит? Я, кажете? Да не би да е от това, което давате на украйна, а зелята разпродава по третия свят? Не е маловажно, щото.

1

Още 2ва дена

преди 1 година

И ще чакаме поредните загинали в тази "Държава""