73

баба мара

преди 1 година

седнете на масата за преговори и мир стига с това оръжие млади хора измират и от дветестрани финансов одит на украина

72

СПРЕТЕ ВСИЧКИ ПОМОЩИ

преди 1 година

СЪТВОРИХТЕ ТАЯ ДАНДАНИЯ ЗА ДА УГОДИТЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ,ПРОДАЖНИ КЕЛЕМЕТА.КАКВО ЛОШО ВИДЯХТЕ В МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ,ВПРОЧЕМ НЕ ВИЕ , ПОДКУПИХА ВИ..И СЕГА ,ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ЧЕ ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ СРЕДСТВА КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ Е ВЛОЖЕН ТРУД ,ЧЕ ОГРАБВАТЕ ТРУДА НИ ,И СЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ТЕ ЩЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ВОЙНАТА,ДА НА ГЪРБАНА ВСИЧКИ НАС ,НА НАШ ГРЪБ...С ГОЛИЯ СИ *** СИ ТРЪГНАЛ НА ВОЙНА И ИМ СЕ ПЕРЧИШ?? ЧЕ КОЙ ТИ Е ДЛЪЖЕН ??ТОЙ ЩЯЛ ДА ВОЮВА ОЩЕ,НА НАШ ГРЪБ??.СПРЕТЕ ОРЪЖИЕТО И ВСИЧКИ ПОМОЩИ ЗА УК!!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Ква е тая чистачена оборшчица мяза на клиининг прдлейди

70

Хаха

преди 1 година

Я не ме занимавай с глупости бе имам си друга работа)

69

КъшНаОколовръстното

преди 1 година

Дордезапръдвал сеосраласговна. Подпухнала от "Белото" или Зеленокъсиятгклист я млати че не проси с две кофи на околовръстнното. Една с вода за подмиване. Другата за стотинките. Да си плати за два квадратни метра производтсвенноеблива територия и да одмаа един по така клецьонък

68

R.A.T.M

преди 1 година

Даже са повече от солидарни немско и норвежко ПВО, джавелини, разузнавателна информация от спътниците и още милион придобивки и Киев без ток и вода. Или не знаят как да воюват или западните оръжия са прехвалени или и двете едновременно. Денят, в който всичко ще стане ясно наближава. Ако Русия воюваше както НАТО, камък върху камък нямаше да остане за 8-9 месеца.

67

Анонимен

преди 1 година

Беееее, Беееее отеква в кориридора ПръдналаКозата още на двора

66

Анонимен

преди 1 година

Сега и Зеленска утре и цялата им рода какво са изръсили ще ни информирате

65

СЛЕДВАЩАТА

преди 1 година

АМА ЧЕ НАХАЛНА И БЕЗОЧЛИВА КАТО МЪЖА СИ. ТЕ ВСЕ ИСКАТ, ИСКАТ.... МАЛКО ЛИ Е ТОВА, КОЕТО ИМ ДАДОХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДАВАТ. ВЪВЛЯКОХА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗАЩОТО ИМА КОЙ ДА ИМ СЕ ВРЪЗВА. АКО НЕ БЯХА ИМ ПРАЩАЛИ ОРЪЖИЕ, ЗЕЛЕНСКИ ЩЕШЕ ДА КЛЕКНЕ ДО СЕГА, А НЕ ДА СЕ ИЗБИВАТ.

64

АК-47

преди 1 година

Айдеееее, пак ТАЯ... Ако не е онова зелено нацистче, ще е лицемерната му жена. Ако не сте разбрали, в Киев е започнало движение против политиката на нацистките от'па'дъ'ци. И не ме трийте, защото е истина. А ***, ако не знае, и в момента укронацистите обстрелват Донецк. Снаряди са попаднали в автобус, и болница, освен по жилищните сгради, което е ежедневно. Така че, спестете си писанията за тези полудели нацисти.

63

Анонимен

преди 1 година

Бегай бе овца такава, не я знам в коя част на Европа се намира тая ама на 100% си живее в лукс а хората им мизерстват там.

62

Бандерофф

преди 1 година

ами едни от вас воюват а други грухтят и забогатяват и това се знае, нормално е да искаш шайката около теб да продължи да *** и да подготвяте секторното разпределяне на украйна след войната, тогава всички покрай теб ще са украибски олигарси, а хората избити по бойното поле ще са "национални герои" на които ще поднасяте цветя на някой измислен национален празник със супер скъпи костюмчета и рокли и богаташки акседоари (адамар пике, брайтлинг, юбло и др.)

61

Анонимен

преди 1 година

Щом тая ***, начи кинтите намаляват. Нахал, по-нахал, най-нахал, укър...

60

Дедо Цецо

преди 1 година

Де Чаушеску,де.

59

Жебок

преди 1 година

Приближаваме се към датата 05.11.2022 г., за когато прогнозирах, че в Укр. може да бъде пусната "*** бомбичка" (неруска) с цел спечелване на изборите в САЩ от демократите и - естествено - с цел повдигане нивото на на солидарността със Зеления и неговите дружки...... Агитацията по митинги е за камофлаж

58

ЗАЩО ЛИ

преди 1 година

УКРАЙНА ИМА И ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ И СЪС И БЕЗ СОЛИДАРНОСТ. АХ, ЗАЩО ЛИ, ЗАЩО ЛИ ?!!

57

Солидарността...

преди 1 година

.... или "Солидарността" няма да намалеят, ще намелеят кинтите )))

56

Леле

преди 1 година

Украйна вече има големи проблеми. Колко хора загинаха и продължават да загиват. Никой не натиска дипломацията да си свърши работа.

55

Анонимен

преди 1 година

Тая па кой я пита и в качеството си на каква се изказва? Освен за кавали за друго не става...

54

Анонимен

преди 1 година

Моме, я ходи се грижи за имението ви за милиони, да има къде да приютиш мъжлето, като ви натирят от Украйна.