371

синоптичката

преди 1 година

Бате ти луд ли си ? Синоптичката ще я гърмя като ракета химарс руски танк. Мега е яка!

370

Предавам се

преди 1 година

Определянето на тези кл0уни от ББ трябва да се разбира "Край! Вече и аз съм извън играта"!

369

Синоптичката

преди 1 година

Ако дойде на преговори с мен, ще съм много твърд - ще искам да ме покани у тях с преспиване и пижамено парти, 3-мата със синоптичката. Да види тогава Евро-атлантически ценности!

368

Обидени сме

преди 1 година

Цялото ни семейство гласувахме за г-н Борисов с надеждата, че е единственият, който може да оправи България, а той подви опашка и е готов да жертва курбан страната, предлагайки най-големите родоотстъпници на нашата страна - Соломон и Роската. На следващите избори, г-н Борисов сте -12 гласа от маята фамилия. Вие се подиграхте с нас. Тези двамата ще ни вкарат във война, а дори няма да са в България като го направят. Срам и резил за ГЕРБ, съжалявам, че гласувах за Вас...

367

Гнус

преди 1 година

Ако аз трябва да преговарям с тези двамата, просто ще откажа преговорите. Гнус ме е от тях и ако са наблизо сигурно ще повръщам!

366

Здравейте, Аз съм!

преди 1 година

Здравейте, Аз съм Росен Плевнелиев. Моля, да имате предвид, че в името на евроатлантическите ценности трябва да се състави правителство, което да милее за ЕС и НАТО. България не може да съществува без ЕС и НАТО, както и в тясно сътрудничество със САЩ. Ние сме против Путин и първото нещо, което ще направя е да го заплаша и да го поставя на място. Ще се съобразява с мен и Соломон, а ако не се съобрази ще му обява война даже без да се замислям, дори ако съм в трафика между Ню Йорк и Вашингтон!!!

365

Якооо

преди 1 година

Старо джендърче е Роската! За да бъде в светлината на прожекторите е готов на всичко. Дет' викаще баба ми - ходи като ударен с мок.ърпарцал! Навсякъде се бута, от всичко разбира и накрая?... рейтинг 2%! За жалост пълно е с так.ивапапучковци политици.

364

Анонимен

преди 1 година

Добре де, всички мъдреци тука. Някой от форума да отиде и да състави правителство. Всеки плюе всеки.

363

Анонимен

преди 1 година

Борисов е в тотална безизходица,щом търси помощ от Плевнелиев.Вторият е ЗА Истанбулската конвенция-ако се скарате на детето си,че не си е измило ръчичките преди ядене...идват и ви го вземат НАСИЛА!!!После го дават да живее с двама мъже в един дом,без значение какъв е полът на детенцето.Мислете,преди да ви откраднат децата.Останалто вече са ви го откраднали.

362

Джендър

преди 1 година

Роско е симпатяга. Близач - супер. Питайте сегашната му съпруга - тя има даже и предаване някакво

361

Бай Х

преди 1 година

Роската - министър председател

360

ГЕРБ приключи

преди 1 година

ГЕРБ приключи. Видя се колко е обезверен лидера им, как нямат решение кякво ще правят. Тази партия е минало вече. Ако сега Киро, Асен и Христо не клекнат за някаква безпринципна евроатлантическа коалция, на следващите избори ще управляват с мнозинство. Бойко е приключил.А решението му да предложи тия двамата *** допълнително го закопа.

359

Липсва само

преди 1 година

Негово Величество и купона ще е пълен!

358

Слаба памет

преди 1 година

ГЕРБ удариха дъното, след като разчитат на Плевньо и Паси. Ужас. Предполагам всички гласували за ГЕРБ се чувстват продадени и предадени. Най крадливите и арогантно нагли политици се официализираха с далаверите на Борисов от 12 годишно управление.Плевньо измисли схемата с обществените поръчки. Така построи двата си частни квартала, които Фандъкова облагороди с инфраструктура за стотици милиони. Наглеци

357

Анонимен

преди 1 година

Борисов да обясни на избирателите си с какво го държат толкова яко за та ша ци те!

356

полковник Колев

преди 1 година

Никаква Надежда за БГ щом "хора" като Плевнелиев и Пасито се бъркат....Срам и Позор

355

Никой

преди 1 година

Имам чувстовото, че ГЕРБ умишлено се загрждат с хора мразени от цялата нация

354

mm

преди 1 година

Само да напомня, че Плевнелиев не идва от Плевен, а от плевня. И то празна.

353

Боа и Анаконда

преди 1 година

Покойния проф.Димитров нарече ДПС боа.Тяхната прегръдка удуши НДСВ БСП беше пред разпад.Затова ГЕРБ не се коалира с тях а работеше подмолно.Но ако ДПС е боа то ГЕРБ е анаконда.Къде са патриотите България на гражданите АБВ.Сега двата удушвача си търсят жертви иначе от тяхната прегръдка може да се самоунищожат.А Плевнвлиев е тяхното гонче.Няма да стане.Вече всичко е ясно. Тези две смъртоносни за БГ влечуги трябва да изчезнат за да има Българсмъртоносни за България влечуги не бъдат премахнати

352

Анонимен

преди 1 година

Организирана контактна група "Прокопи".