411

Анонимен

преди 1 година

Баце, това ти е върхът на борчето , от къде го изкопа , тоя НАЙ-МРАЗЕН политик . Още се чудя как сме допускали такъв чилЯк да ни бъде и Президент , ...НООо КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА СЕ НАМИРАТЕ И ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ !

410

Анонимен

преди 1 година

ЧехЪлЪ не чете ли , какво се пише за него ???

409

Маринчо

преди 1 година

Претакане на блатото!

408

Опасявам се

преди 1 година

Роси и Мони да не хванат маймунска шарка от много срещи .

407

Да бе

преди 1 година

Дори не искам да чета статията. Кой е Плевналиев? Човек който може само да говори без да казва нищо конкретно.Кукла на конци. Плазмодий и мекотело. С какво ще помогне на България освен с убеждаване че черното е бяло и че причините са в нас а не в тези които ги налагат.

406

неразбрал

преди 1 година

Ами къде са мама Цецка ,Цвъки ,Фидосова и Кърджалийската?Ще липсват на всички.Де що има крадлив герберунгел/то други няма/ трябва да се нареди на софрата.Пфу.

405

ха-ха-ха

преди 1 година

Деси Банова е 10 пъти по-подходяща от този ,въпреки че е полуграмотна...

404

иван

преди 1 година

простете не знаех че проста кърджалийска калинка е станало *** дума..

403

Иван

преди 1 година

а защо не канят цветанов, ***-то и други видни гербери?

402

Наблюдател

преди 1 година

Като гледм броя коментари, ПлЮвенлиев наистина е "популярен" :-}

401

Пенчо

преди 1 година

Повръща ми се от тези едни и същи специалисти-*** и слуги на чужди интереси!

400

Анонимен

преди 1 година

КЛЪВНЬО ДРЪВНЬО СМЕШНИКА, ПАРОДИЯ НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА, ШЯЛ БИЛ ЩЯЛ ГЕРБ-СДС ДА СПАСЯВА, ДА ГО ВАДИ ОТ ГОРЕЩАТА ЖАРАВА С ПРИКАЗКИ ПРОЗРАЧНИ ЗА ПРОЗРАЧНАТА ПРОЗРАЧНОСТ. ЕДИНСТВЕНОТО КЛЪВНЬО Е РЕШЕНИЕТО:1.ГЕРБ-СДС ИЗДИГАТ СТЕФАН ЯНЕВ ЗА КАНДИДАТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ 2.БЕЗУСЛОВНА ПОДКРЕПА 3.ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ СТЕФАН ЯНЕВ. ЯСНА ЛИ Е ПРОЗРАЧНОСТТА?!!!

399

Анонимен

преди 1 година

След като Росен Плевнелиев и Соломон Паси ще преговарят за правителство това е ясно доказателство, че правителството се подрежда и назначава от американското посолство.Е - га ти продажниците.

398

Роко2

преди 1 година

До Роската ПуделскиИ на сегашния е Деси ,другарю Пуделски

397

Роската Пуделски

преди 1 година

Деси ще го води на каишка като малко сладичко пуделченце.

396

Щирлиц

преди 1 година

Има още гюб.ре за изхвърляне..

395

Реалността

преди 1 година

Поцел Светсе влиза в политиката за кражби или за да избегне затвор другото дет ви се сервира е приказки за децата.Та Бойко тъкмо се наяде и взе да мисли и за България и взеха да се оправят нещата и хоп на площата излезнаха професионалните протестъри и с пискането си и с помоща на вдигнатия юмрук на Радев и парите на Черепа и други олигарси свалиха власта и от 2 години рзпад във всичко.Дойдоха чак от Канада разни търговци на хранителни добавки да ни дойкат 10 години докато се уредят за старини.

394

Груйо Михалов

преди 1 година

По закон и само 5% от населението да гласува пак се признавт изборите.Та избори до дупка докато Възраждане спечелят 150 места и не ни вкарат в Мадър раша.Това е бъдещето щом не харесвате никой.Чорапа и цар Киро могат само да се оплакват и лъжат ,а Асенчо с офшорките е добър ... иначе 40 милярда дълг ни нататрузиха за 2 годин .Бойко е спасението факт!Мрънкайте, мрънкайте скоро Приморская рассия със сталица Варну ке има.

393

Да си част от нещо

преди 1 година

с това "нещо" си е патология в човешките отношения- или си мазохист, или си садист, но очевидно не си нормален. А пък нормалността, особено в територията, вече трябва да се формулира в специални научни трудове...

392

Анонимен

преди 1 година

До Голямата ТикваДобре подкования, държан здраво за топките Тиквен БокУ вече заяви, че няма нищо против срещу когото и да е щом трябва да се състави "стабилно" правителство и побърза да обяви комисия която да води преговорите с *** Роско и *** Сулю (т.н.Соломон) начело. . . . . . . . . Който е забравил - Сулю иска в България да се разположат американски атомни оръжия ... . . . . . . . . А в правителството има място за дигизираната калдаръм кокона Кирето, джендърчето Асенчо и ВИП ***, Къдравата Сю - Данаилчо Митов ! . . . . . . . . Който не е вдянал, време му е да