61

Отговор на БСП

преди 1 година

Има ли още лице тази "дърта курабия" да се появява още по медиите, след като назначи почти всички свои роднини на служба, в бившото си министерство по икономика и зад гърба на народа продаде военна продукция на Украйна за 3 500 000 000 лева !

60

1

преди 1 година

Когато и да изритаме тази кле.птоманка все ще сме закъснели с поне 30 г.

59

taschunka witko

преди 1 година

Вземи се и се скрий .БСП ще бъде първа отзад напред

58

Спасявайте децата

преди 1 година

ДА се забрани губенето на време и здраве в училищата вкл да се блокира достъпа до 10 , 11 и 12 клас .МЛадежите вместо да работят и заработват пари за живот и деца се държат нарочно в училищата с цел намаляване боря на безработните.. ПО тоиз начин се блокира възможноста на НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ДА СЕ ОЖЕНЯТ И ДА СИ РОДЯТ НАВРЕМЕ ЗДРАВИ ДЕЦА.

57

Я ПА ТАЯ !

преди 1 година

С ЧУЖДА ПИТА ИСКА ПОМЕН ДА ПРАВИ ? ЦУФЛО, НАЛИ В МОЯ ДЖОБ ЩЕ БРЪКНЕШ , ЗА ДА ТЕ ИЗБЕРАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ !

56

Я ПА ТАЯ !

преди 1 година

С ЧУЖДА ПИТА ИСКА ПОМЕН ДА ПРАВИ ? А *** ЦУФЛО, НАЛИ В МОЯ ДЖОБ ЩЕ БРЪКНЕШ , ЗА ДА ТЕ ИЗБЕРАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ !

55

До 59

преди 1 година

Най - големият враг на българите е простотията , българино ! Вече оплескаха учебниците по история ..тихомълком. И по - зле са от македонските. Ама трябва да ги отвориш и да четеш, да четеш ..и ум да ти зайде. Да видиш ти , какъв благороден капитализъм са строили , пък колко ни е робила Русия, ами СССР как сме хрантутили. Няма да знаеш на кое казват черно , на кое бяло. Измамници. Учителите се чудят какво да говорят на децата, щото повечето са живяли и видяли друго. Аман от ганьовщина.

54

teo

преди 1 година

Правилно - безплатни НО и както искаме учебниците по история в Сев. Македония да бъдат коригирани, ТАКА И НАШИТЕ УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ ДА СЕ КОРИГИРАТ И ЗАПОЗНАЯТ ДЕЦАТА С КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ УБИЙСТВА В ЛАГЕРИ НА СМЪРТТА И С ПРОТИВОДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА НА бкп СЕГА БСП !!! И да е ясно на всеки българин, че НАЙ-ГОМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ СА КОМУНИСТИТЕ !?!? БЪЛГАРИНО ?????

53

Почитател

преди 1 година

Само БСП, браво на Нинова. Умен, интелигентен, неподкупен и подготвен лидер. Не им обръщайте внимание на тези, които ровят в миналото, което не познават , или обичат да се правят на ,,прости " Не си дават сметка колко са зле и колко по- зле ще стават, ако не зачитат социалната политика. То търпението на хората се изчерпва и един ден ще осъмнат с други нагласи. Историята го доказва много пъти.

52

До 26

преди 1 година

Ами да си доплащат бе, да се бръкнат за 2 лв , ще им дават на децата каквото искат родителите. Не е толкова сложно. Навъдихте се алчни капиталисти и всичко трупате в сметките си , на гърба на хора , които ви работят за жълти стотинки. Не плащате и данъци каквито трябва, пък дърпате държавата да ви спонсорира за всяко нещо. Държавата откъде го взема, ..от заплатите на трудовите хора , че да ви дава на вас, да си пълните още джобовете и да плюете. Хай сиктир !

51

Тук присъстват

преди 1 година

*** бездарни. Нищо не знаете и не разбирате вие, алчни егоисти. Кой ви вярва, сами си блъскате плюсове, раздадоха ли ви нови телефони..Неуморни сте да отричате и това , което е в полза за обикновените хора. Или не знаете , или не искате да знаете за добрите практики от соца, които някой се опитва да ви предложи. Един учебник по предмет, безплатни - да има за всички деца равен старт - това го имаше и беше добре по много причини.Ако го бяха предложили от гербер , щеше да е ,,грижа за хората "

50

Анонимен

преди 1 година

ОГРОМНА ЧЕРВЕНА ДУДНЯ, САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА УВЕЛИЧИЛИ ПЕНСИИТЕ КОЛКОТО ГЕРБ ЗА 12 Г НЕ СА УСПЕЛИ- ОБАЧЕ ГЕРБ ЗА 10Г НАПРАВИХА ИНФЛАЦИЯ ОТ 12.3%- НСИ МАРТ 2011Г/МАРТ 2021Г, А ТАЯ ДРУГАРКА И КОМПАНИЯ 17.4% ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПОЗОР СТЕ ВИЕ,ОГРОМЕН ЧЕРВЕН ПОЗОР И РЕЗИЛ

49

Българин

преди 1 година

Няма по-щедри от комунистите, когато друг ще плаща сметката! Ти само я пусни на власт, и бързо едни многомилионни преводи ще тръгнат към Дубай! Иначе по ларж от нея няма!

48

Калеко Алеко

преди 1 година

Боже, пак див популизъм в действие, партията на бузлуджанските кхмери пак се прави на социална разчитайки на старческата деменция на червените бабички, които още си живеят във времената на Тошовия СОЦ и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... Партията на червените олигарси от Прехода е вредна за България още от зачеването и от Дядото с декрет на Кремъл, а всяко нейно домогване до Властта води държавата към катастрофа ... !!!

47

!!!

преди 1 година

ай скрий се м.а, ба..сси наглото чудовище еййй, заради изборите всеки ден някаква глупост ще изрече...

46

Х

преди 1 година

НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО. Въпроса е кой ще го плати. А аз знам отговора.

45

Х

преди 1 година

НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО. Въпроса е кой ще го плати. А аз знам отговора.

44

Чангачунга

преди 1 година

Верно ли защо не го предложи като беше министър - а се занимаваше с продажба на оръжие- преди избори се сещате само че имаме училища и ученици- язък пропиляхте едни 32 години където няма връщане- не се наядохте гнусни комунисти-

43

Гешев и Ферещанов

преди 1 година

Време е да се върнем!Ама този път няма 500 000 чарвена армия, да си спасят, болнави, безбожни и крадливи коминистии!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - Това нящо, кога го сънува - и, като се събуди, се беше подмокрил !