6

Анонимен

преди 1 година

Горкото, пъчи се като чалгаджийка пред де-що микрофон види, разполага се нашироко с пари, които още не са пристигнали НЯМА И ДА ДОЙДАТ и дори още НЕ е вдянал,, че СВАЛЕН от власт и че власт повече НЯМА да види! Е, по олигофпения май удря в земята дори ПростоКиро!

5

Този се гаври с нас

преди 1 година

лот 1,2и 3 са без проблеми с документите но въпреки това ги спряха. Сега този клоун ни прави на глупави. Тези и 10%няма да имат. Всеки ги псува.

4

перко

преди 1 година

Пари има, а проекти няма! Нали управляахте, къде са ви законите които трябваш да приемете по плана за устоичивост и развитие? Продължаваме Празни Приказки!

3

Нели

преди 1 година

А бе тия не бяха ли изхвърлени от управлението,с вота на недоверие?Какви ги дрънкат тоя?!

2

Майора

преди 1 година

След като има пари защо спряхте строителството на "Хемус" и пуснахте неверни еко данни за "Струма" и останалите пътища? Явно пак някой е взел от вас комисионни както Кирчо , Кокорчо и другите!Баптисахте държавата за нула време и пак искате да управлявате , срамота!

1

Анонимен

преди 1 година

Липсват инфраструктурни проекти, но има финансова обезпеченост", посочи Терзийски. ------- тоя е по-голям циркаджия и от Кирето бе :))) Нямало проекти, ни били обезпечени :)))