113

Zzz

преди 2 години

Бой по мръсните укри Азов, и пълзящите западни гадини в азовстал.

112

Сега

преди 2 години

Гащите долу че ще ядете мазната опашка

111

тя

преди 2 години

Предайте се и да се приключва !

110

Българин

преди 2 години

До НикиИди се прегледай имаш Стокхолмски синдром ,моли се другаря Путин да не спечели че тогава никой няма да ти чете робските комнтари ,ще вървиш наред като всички независимо от това колко ще се подмазваш. Моли се и да не ти се случи това ,което става там ,защото само тогава ще осъзнаеш в каква заблуда си бил и не обиждай няма да ти прочета неграмотния коментар!

109

Ники

преди 2 години

Гадна подла Украйнска *** с мръсен отряд Азов дано г-н Кадиров и др. Путин Ви оправят до 9 май. И да се наслаждавам на военния парад.

108

Илиев

преди 2 години

Авторката на статията Петя Славова е добре елементарно, поне да следи войната, за да не повтаря глупости и да въвежда в заблуждение читателите. Град Изюм отдавна е в руски ръце и е основна база за готвеното настъпление. По данни именно на украинското командване руснаците в момента са на 10км от Барвенково, което е много на юг от Изюм. Вече 2 седмици тук се обстрелват. Руски атаки реално няма никъде по целия фронт. Само разузнавателни групи проверяват какво става с украинските позиции.

107

РАША Е НАША

преди 2 години

в мариопол в кметсвото на града се вей руското и донецкото знаме-

106

Мисирки

преди 2 години

"Мариупол едва се държи" - Петя, Петя, изглежда нямаш ни най-малка идея какво се случва там. Нищо не се държи, а е превзет окончателно.

105

Анонимен

преди 2 години

Германците се оказаха пълни .....

104

АНОНИМЕН

преди 2 години

Е, вече не се държи.

103

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

Да де, ама "специален кръг от преговори за Мариупол", може и да има, но на тях от РФ ще повторят абсолютно същото по отношение за момчета от Азов. А и Кадиров го каза най-вероятно укро-нацистчеата ще си останат завинаги там, със свастиките барабар

102

Какво следва

преди 2 години

Интересно как ще го преглътнат това натовските държави, от които има инструктори там. Трябва да обвинят Киев са смъртта им, а това за тях сигурно е голям проблем.

101

Eee

преди 2 години

До Хаха Ама пиши по разбрано бе! Защото фашагите и руснаците са едно и също нещо...

100

Киев иска да загинат

преди 2 години

От Киев са им забранили да се предават. Трябват им "герои от Мариупол". А на азовците даже е наредено да разстрелват тези, които искат да се предадат.

99

джо

преди 2 години

Осем години имаха да се евакуират, европа беше сляпа и глуха за обстрела на мирните граждани. Сега вече е късно, този който не се предаде безусловно ще бъде унищожен. Време е двуличния запад да си вземе поука.

98

Анонимен

преди 2 години

Путин е отменил атаката на подземията според последните новини. Ще ги чакат сами да се покажат един по един или ще им приложат номера с плъховете - най силните да изядът по слабите в буквалния смисъл

97

да

преди 2 години

Градът е окончателно превзет !!!!последни новиниобикновените хора трябва да бъдат в безопасност,но военните от Азов трябва да се избият,защото са престъпници

96

тя

преди 2 години

Z Z Z Айде бе братя- руси ,не ги жалете ,смотайте ги завинаги !

95

Анонимен

преди 2 години

Га ядохте кифтетата не ривахте. 8 години АТО

94

Анонимен

преди 2 години

Няма да пиша за всичко, но относно евакуацията на цивилните официалните киевски лица нй-нагло лъжат. Та нали юнаците от "Азов" на цивилните се надяват? Без цивилните те веднага ще бъдат смазани.