44

Nnnn

преди 2 години

Има и доста мъже бежанци украинци и то млади. На един му правиха интервю ,че му откраднали скъпата кола. Не го питат как е напуснал Украйна,като мъжете от 18 до 60 не ги пускат на границата.

43

До БИ

преди 2 години

Льо льо виж ся. Мъжете бягат от Африканския континент и оставят жените, децата и старите да *** а от Европейския континент мъжете остават да *** за държавата и изпращат жените, децата и болните в чужбина да оцелеят. Като то гледам имета най вероятно свириш на някой черен ду ду ка и си мислиш че бил мъж.

42

До "Би"

преди 2 години

Като не ги разбираш работите не коментирай! Сирийскте и авганистанските мъже избягаха първи. А и повечето от тях искат само да цоцат не и да работят!

41

Би

преди 2 години

Какви са тези двойни стандарти Тез в хотели а сириците ги бием и гонимНр може да се претиндира за справедливост А да има деойни стандарти.Както закпючваха сирийците така трябва и с украинците.

40

Анонимен

преди 2 години

Поне моите наематели нещат, чакат да се кротне и ще избягат на мига. Те ми го казаха, след като се нанесоха.

39

Как пък не

преди 2 години

Работната ръка и българите я имат, ама никой не е луд да стои тука и да работи за бог да прости...Що си мислите, че украинците са по прости.Или те ще започват с минимална заплата 1200...

38

ДДТ

преди 2 години

По-добре украинци,бели и православни, отколкото шериатски гости.

37

Анонимен

преди 2 години

Само ако за жени в диапазона 16-40 иначе не ги щем

36

Аз

преди 2 години

Чемодан- вокзал-киев, тук фашисти не ни трябват!

35

Анонимен

преди 2 години

Имаме шанс между 50 и 100 000 трайно да останат в България - какъв шанс, бе? Това е трагедия, откъдето и да го погледнеш. Това са хроа, на които сме здължение да им плащаме от нашите данъци по 40 лв на ден, докато пенсионерите изнемогват от високите цени. Абе, докога ще има такива продажници в тази държава?

34

добре

преди 2 години

Това е добре! Прилив на млади интелигентни и смели хора! Слава Украйна!

33

777

преди 2 години

И какво, нека да останат хората....Когато контактуваш директно с хората, които са там разбираш цялата трагедия, която може всеки да застигне.Нямат храна , лекарства и най необходимото. Помощите изобщо не стигат до тях, камионите се спират и отклоняват от окупатора. Хората се държат, като заложници.

32

БАЧКАТОР

преди 2 години

За 30 години бг елита (политически и бизнес) успя да прогони българите от България. Сега нямало хора, няма работна ръка. Ще привличаме чужденци. Кой ще работи за 710 лева мин. заплата, нека бъдат и 1000.За квартира, храна сметки дали ще стигнат? А дали ще спестят нещо? Никой няма да остане в Бг. Елита ни е дефектен.

31

За наша сметка

преди 2 години

Защо за наша сметка ги настаняваме в хотели? Навсякъде са по бежански центрове, а в най-бедната страна-членка на ЕС - по хотели? Веднага да се спрат субсидиите на хотелиерската мафия и да отварят бежански лагери. Укрите сами да решават, къде да ходят.

30

Ед

преди 2 години

Една трета от бежанците да деца. Това не сте сметнали.

29

Йово

преди 2 години

Трябва да ги вземем на работа иначе бизнеса пропада,вече и ромите за 700 лева не искат да работят. Украинците да свикват с тези цени, в ЕС е така. Ние с години сме така и сме свикнали сега те трябва да свикват, че скоро Украйна ще е в ЕС.

28

Няма такава държава

преди 2 години

Хора има българи работещи и взимащи по малко от бежанците от Украйна на месец.

27

Анонимен

преди 2 години

До Джъст Цирео АМИ ЩОМ ВЪВ ВОЮВАЩА УКРАЙНА ОЛИОТО Е 2 ПЪТИ ПО-ЕВТИНО КАКВО ДА ГОВОРИМ!?

26

Ясно

преди 2 години

Първо да подсигурят на Българският народ достоен живот а после се правете на загрижени лицемери.

25

Мани Мани

преди 2 години

До приятеля на Любо питен- лично аз нямам такива очаквания, но поне се надявам да имат някакви базови хигиенни навици, за разлика от "нашите" долоспоменати, пък и някакво образование! :D