34

Дедо от село

преди 2 години

Герберска *** !

33

Циганчето

преди 2 години

Бате ,ти лъжеш повече от мен.Записал си:НАТО ни смятали като колеблив член, който подпира гърба. Как така ще изправяме гърба на НАТО? А!! Ти искаш Русия да ни гърби ли?

32

Анонимен

преди 2 години

bg narod suveren ne zaslujava criminalen spekulant falshifikator premier kpetkov ministar. stop plastane na danaci za falshifikator spekulant kpetkov i prestapna criminalna grupa ministerski savet. vseki bulgarski stiganin, turchin ili makedonec e po-dobar ot tozi ujkim bulgarin. ili jenski kabinet? ili ot tretia pol?

31

До плюещите Бойко

преди 2 години

Със всяко действие управляващите само вдигат още повече рейтинга на Бойко. Толкова са некомпетентни, че сами ще се изчегъртат. Тяхната любима фраза. Опозицията дори не е нужно да прави нищо. Какво всъщност свършихте вие протестъри за една година ? Кажете нещо смислено. И сега по добре ли живеете от преди година ? Няма ли да излезете на Орлов мост да поскачате и опикаете на хората входовете на околните сгради ?

30

Анонимен

преди 2 години

Нито Рашков ще падне, нито Киро. Герберите още дълго ще си бълнуват за оставки и избори.

29

Анонимен

преди 2 години

Киро си позволи да уволни Янев за нещо незначително,а дали ще уволни Рашков за безобразните си глупости???

28

Анонимен

преди 2 години

И тоз атлантик и половина ,марш да пасеш овцете

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Киро трябва да уволни Рашков и да намери начин да разкара Корнела. -.....- Ха, ти вярваш на това нищожество! Ба си, щом това нещо е премиер!

26

Асан

преди 2 години

Поемал курс към нови избори нали изритахме Тиквата поемаш към Симитли :)))

25

Асан

преди 2 години

Радо т**ото :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да направят публични бесилки и политиците от последните 33 години да бъдат обесени, за да си знаят другите. То през социализма нямаше такова грабене.

23

Анонимен

преди 2 години

Юпитата на царя пасти да ядат пред новите лица от харвард

22

Страх

преди 2 години

Страх, много ги е страх харвърдските гладни недоносчета. Те там основно ги учат как да крадат със усмивка. Но явно цирка не им е преподаван и сега го учат! Не трябва да допуснем да се упражняват на наш гръб. Не искам да заплащам за образуванието и за авторитета им утре когато богати ще станат някъде босове. Това вече съм го гледал при царя. Сега няма да го допусна. Вън от България цирка. Те и сега не знаят къде са и какво има в България. Вън некадърни гамени.

21

Хаха

преди 2 години

Рашков е специалист само по имотите и дамаджаните !

20

Анонимен

преди 2 години

сваляй комунистическото правителство

19

Анонимен

преди 2 години

Наглеци гербави, достойни за господарите си.Крадливи, лъжливи и алчни до затъпяване. Лошото е, че Петков дойде с измама, нарушил конституцията, подал декларация с невярно съдържание. Поставиха го изначално пробит. Лесен за манипулация. Каквото и да направи това петно ще му пречи. Както и Зеленски, Кирчо има една мисия - да набута България във войната, по възможност най-дълбоко. А ние искаме мир!

18

Вьзмутен

преди 2 години

Чета и невярвам на очите си герб станали милионери , дали са станали или не незнам но при тях хляба беше -1 лв , олиото -2 и можех да си платя тока докато при новите честни стари лица - и тока ми е проблемНевиждам нищо построено от как дойдоха на власт с големите обещания - швейцария на балканитеСамо цените им са швейцарски

17

Мдаа

преди 2 години

Баце е малко злопаметен като се вьрне в премиерското кресло ще има раследвания на сегашните

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5....... "ДОБРЕ ГИ ЗАПОМНЕТЕ"- Ама точно по комунистически казано !

15

Alex

преди 2 години

Кой по-точно е Валентин Радев да казва нещо? Удари сте дъното на дъното умници!