29

защо

преди 2 години

"Той обяви, че приветства подхода на премиера...." , "бензиностанция с ракети" Кое от двете ще използваме за "енергийна дипломация? Започвам да се питам - това глупост ли е или поръчка??

28

Дедо Мъди

преди 2 години

Трябва да се поднови Южен Поток и да се довърши Белене, украинците за 1000лв ще работят като перничанин на фаянсаджия за 6000лв!

27

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 24 - ще си "построят" алтернативите?! Демек, ще си посадят никел ли, или ще бликне петрол от задния двор на Фон Дер Лаен? Или, чакай - схващам. Ти си от Зелените талибамени. След две-три години само електрокарчета, а? А тока откъде? От Николо Тесла ли? След две-три години игра по свирката на Чичо Сам, Европа ще бъде новата Боливия. Така че, вервай.

26

Анонимен

преди 2 години

Кой ви каза, че Китай, Русия, Индия, Бразилия, САЩ и много други ще спазват зелената сделка? Само наивниците от ЕС ще се закопаят.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Интересно, как ще се конкурират с китайците със скъпата им зелена енергия буахахаха?

24

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 21 - а химическата промишленост и селското стопанство, "свободни" човече? А в резервоара какво ще сложиш? И като сме подкарали, прясно гориво за Козлодуй от къде? А отработеното - къде? Апропо, руда от къде? Така де, теоретични въпроси. Ако си пропуснал в 3-ти Б клас, да ти кажа, че горивото с което всичко се кара праща в Космоса цените на всичко, "свободнии" човече.

23

Анонимен

преди 2 години

"Западняците пак ще купуват руски суровини, но с надценка. :(" - Ще ги купуват 2-3 години, докато си построят алтернативите и тогава съвсем ще спрат да купуват. Затова Русия да започне изграждането на газопровода "Китайски поток 1".

22

Анонимен

преди 2 години

Западняците пак ще купуват руски суровини, но с надценка. :(

21

Б@си

преди 2 години

Докато хората водеха и водят енергийна и не само дипламация /виж Ердоган за справка/, един канадски комсомолец тича из цяла Европа да "подкрепя" мерки. Направи и доста непремерени изказвания за Президента на Русия. Хареса се яко на Задокеания. И сега, ни в клин ни в ръкав - енергийна дипломация. Щото днес разбра, че без руски нефт и газ сме Прошчай Григории...та, нашата енергийна дипломация е тип "Сетила се Мара да се побара". И не само енергийната, между другото.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе само да попитам Топлофикациите в България с какво гориво работят? А хората, които не са роби на топлофикациите с какво се отопляват? А колко процента от бизнеса използва газ? Като научите тези неща, ще ви светне, че и без никакъв газ можем да живеем.

19

Бян сеним реално

преди 2 години

Рано или късно изкопаемите горива ще свършат. Който първи постигне независимост от тях , ще е новия цар на света.

18

Анонимен

преди 2 години

Китай ще стане най-привилигированатанация за рускитесуровини, ЕС отиде на последно място на опашката(като най-ненадежден партньор), ако остане може да вземат нещо, но не е сигурно, а и на по-високи цени.

17

Дедо Патил

преди 2 години

За тези които са против Русия, я си спрете парното и по този начин няма да им харчите газа и да им финансирате войната. Просто е нали?

16

Анонимен

преди 2 години

Тропнал мармота по масата и рекъл: Ще изолирам мечката.

15

Анонимен

преди 2 години

И кой ти каза, че китайците ще купуват газ от Русия на борсови цени, тези цени ще са за високотехнологична Европа.

14

Анонимен

преди 2 години

Приятел каква дипломация ,нали видя министъра как говори ,оставка

13

Е.Кременлиев

преди 2 години

Във всички случаи ЕС ще намали зависимостта си от Русия в следващите години. И какво следва след като намалее търсенето на руски горива? Китайците не могат да им изкупят всичко и то на високи цени.

12

Анонимен

преди 2 години

Славчо, Славчо, всички сте ми едни такива енергийни дипломати, но .. след дъжд качулка. След като едни просто/прости шляпачи на шамарчета на Русия, налагащи санкции, гонещи дипломати, снабдяващи с оръжие, разполагащи чужди войски, създаващи Тримория срещу Русия се изходят по голяма, идват умните енергийни дипломати и си спомнят, че сме славяни, че пишем на една азбука, че сме в една културна сфера. Ти с близките си така ли постъпваш? Първо ги псуваш, а после купуваш бутилка водка и сечукаш с тя

11

Пъпчив младеж

преди 2 години

И Путин като е толкова чок ачик , защо не спре газа на ЕС или да каже да му се плаща в рубли?

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя не разбра ли че и на зелени да се правят щ опрат пак до руските суровини? Русия е една от малкото държави, които не могат да бъдат изолирани.