7

Омикрон

преди 15 години

и Румен Петков и Алексей Петров са едни долни мутри и престъпници, които разплакаха майката на българския народ, стига крокодилски сълзи - КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗЧАДИЯ ДА ГНИЯТ В ЗАТВОРА - лошото е, че няма кой да ги вкара там

6

men

преди 15 години

Как пък не се намери някой да каже какви поразии и престъпления е правил бившата барета Алексей Петров, колко народ е осакатен и утрепан във връзка с него??? - - И аз това питам - рекетьор в НОИ, в университет, под прикритие? За какво го държим тоя?

5

Смехурко

преди 15 години

Че нищо няма да излезе от цялата шумотевица - няма. Че идеята е Р.П. да излезе чист като ангел - да, това е идеята. Но да определиш Р.П. като "полезен политик" е като да заявиш, че Азис е рокаджия. Наистина ме развесели :)))

4

преди 15 години

Има ли интелигентен човек в България,който да вярва,че ще има справедливост,в резултат на олигархически напъни?

3

+

преди 15 години

е за азатвора,а не да лентяйства в народното събрание до внучката на диктатора мафиоз Тодор Живков.Нямам думи къде живеем...

2

лют анти някакъв

преди 15 години

А дали са му поискали извинение за причиненото неудобство!?

1

преди 15 години

Насила го правитге мъченик Румен Петков!Всичките тия медийни ридания за мутрата Алексей Петров нямат никакъв смисъл, малко вероятно е последния да е бил сътрудник на МВР и/или на службите, ама като сте подхванали да агитирате и да търсите под вола теле - така е. Превръщате един бандит в герой на демокрацията и както е тръгнало, тая жална България се управлява от слухове, брътвежи и медийни клюки.Как пък не се намери някой да каже какви поразии и престъпления е правил бившата барета Алексей Петров, колко народ е осакатен и утрепан във връзка с него???Сега сте подхванали румен Петков, уж бил издал тайна някаква.... каква тайна? Такава тайна няма, това е измислица и медийни врели-некипели и сега си търсите без вина виновен!!!От цялата истуация Румен печели и излиза с бели дрехи, както се казва. Защо ли? Ами защото никой съд или следствие не могат да докажат вина в подобно дело, затова!Всеки човек си има кусурите, но насила курбан да отива такъв полезен политик, независимо от своите недостатъци - просто не бива, не е коректно и не е честно!Сега превръщате и Румен Петков във мъченик пред обществото, а най-вече пред самото БСПРумене, смачкай ги!!!